2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همان حوصله ندارند انرژی برای گرم شدن رابطه و صمیمیت نمیزارن الویت هاشون چیزهای دیگه ای است ولی بازم باید بیشتر بشناسیش

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
برادرشوهرم متولد۶۵ یعنی ۳۹ سالشه مجرده و حس میکنم دیگه حوصله نداره و دوس داره بره سراصل مطلب یعنی حو ...

فکنم خیلی از دهه شصتیا خوشیاشون گذروندن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

۲۸ سالمع

اها حوبه دیگه فک کردم ۱۸ باشی .منم ۱۰ سال کوچیکترم از شوهرم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مثلا چیا

مثلا کارشون ورزش مهاجرت  اینو تو مراجع هایی که داشتم برخورد کردم در حدی که مثلا تایم دیت کنسل می‌کند که برود ورزش  البته بستگی به توقع طرف مقابل هم دارد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید