من اولین بچم طبیعی بود و خداروشکر زایمانم زیاد سخت نبود بخیه اینام نداشتم اما الان ک باردارم کیست ۷سانتی دارم دوس دارم سزارین شم ک اونم دربیارن اما دکترم میگه نه چون سزارینی نیستی نمیشه بعد بچه عمل میکنیم درش میارم ولی خوب من دوس ندارم بایه بچه کوچیک عمل شم دوس دارم همون ی بار تموم شه الان نمیدونم شرایط سزارین اختیاری چطوریه بعد ی دلیل دیگشم ک میترسم از طبیعی اینه ک میگن بعدش افتادگی رحمو مثانه میگیرن بعد بچه دوم نظر شما چیه؟
اخه از سال ۹۹دارو مصرف کردم نشد حتی بزرگترم شد دیگه گفتن عمل ولی من باردارشدم ب نظرتون زایمان دوم طب ...
ن عزیزم این حرفا چیه دختر خالم ۴ تا زایمان طبیعی داشت ی آخ نگفته و از این مشکلات نداره..الکین این حرفا اصلا نگران نباش فقط مراقب خودت باش...عجیبه منم ی دوره ای کیست داشتم اونم ۲۳ میل ی ماه ال دی خوردم و کامل خوب شدم عجیبه میگید شما خوب نشدید دکترای مختلف برید ایشالله نیاز ب عمل نباشه
ن عزیزم این حرفا چیه دختر خالم ۴ تا زایمان طبیعی داشت ی آخ نگفته و از این مشکلات نداره..الکین این حر ...
اخه جاریام همشون بعد زایماناشون میگن اونجوری شدن بخاطر این میترسم،کلی دارو خوردم این اواخر کلیم دارویه گیاهی استفاده کردم ک بزرگتر شد دیگه گفتن باید عمل کنی ک نترکه