2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 54 پست
سلام عزیزم بنظرم طبیعق زایمان کنید قطعا عمل کیست ب سختی سزارین نیس اصلا اشتباه نکن و درخاست سزارین ک ...

اخه از سال ۹۹دارو مصرف کردم نشد حتی بزرگترم شد دیگه گفتن عمل ولی من باردارشدم ب نظرتون زایمان دوم طبیعی باشه افتادگی مثانه و رحم اتفاق نمی افته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی واقعا هم سزارین سخته هم طبیعی

انشالله به سلامتی و راحتی زایمان میکنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اخه از سال ۹۹دارو مصرف کردم نشد حتی بزرگترم شد دیگه گفتن عمل ولی من باردارشدم ب نظرتون زایمان دوم طب ...

ن عزیزم این حرفا چیه دختر خالم ۴ تا زایمان طبیعی داشت ی آخ نگفته و از این مشکلات نداره..الکین این حرفا اصلا نگران نباش فقط مراقب خودت باش...عجیبه منم ی دوره ای کیست داشتم اونم ۲۳ میل ی ماه ال دی خوردم و کامل خوب شدم عجیبه میگید شما خوب نشدید دکترای مختلف برید ایشالله نیاز ب عمل نباشه 

ن عزیزم این حرفا چیه دختر خالم ۴ تا زایمان طبیعی داشت ی آخ نگفته و از این مشکلات نداره..الکین این حر ...

اخه جاریام همشون بعد زایماناشون میگن اونجوری شدن بخاطر این میترسم،کلی دارو خوردم این اواخر کلیم دارویه گیاهی استفاده کردم ک بزرگتر شد دیگه گفتن باید عمل کنی ک نترکه

ولی باور کن من جای شما بودم هرگز هرگز سزلرین انتخابم نبود شما که یکبار طبیعی زایمان کردید 

دیگه هم خط سزارین میفته هم شکمت خیلی بد فرم میشه 

هم دردش خیلی زیاده بعدش 

برو همون طبیعی کیستتم با دارو خوبش کن