2777
2789

من اولین بچم طبیعی بود و خداروشکر زایمانم زیاد سخت نبود بخیه اینام نداشتم اما الان ک باردارم کیست ۷سانتی دارم دوس دارم سزارین شم ک اونم دربیارن اما دکترم میگه نه چون سزارینی نیستی نمیشه بعد بچه عمل میکنیم درش میارم ولی خوب من دوس ندارم بایه بچه کوچیک عمل شم دوس دارم همون ی بار تموم شه الان نمیدونم شرایط سزارین اختیاری چطوریه بعد ی دلیل دیگشم ک میترسم از طبیعی اینه ک میگن بعدش افتادگی رحمو مثانه میگیرن بعد بچه دوم نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دکتر دیگه هم برو چون منطقیه سزارین بشی همزمان دوتا عمل انجام بشود

هفته ی دیگه سونو دارم ببینم کیستم درچه حاله اگه همون اندازه باشه یا بزرگ شده باشه میرم ی دکتر دیگه جوابو نشون میدم

شما اختیاری سز شدین؟

من چون تو گزارش زایمان اولم نوشته بود زایمان سخت داشتم یه جورایی اول  نیمه آزاد حساب کردن.‌ پزشک آشنا بود چیزی برای خودش نگرفت ولی گفت احتمالا بیمارستان ازت بگیره.البته دولتی بود. منم گفتم مشکلی نیست. بیمارستان یه مقداری گرفت که بعدش خودشون زنگ زدن گفتن دوباره کمیسیون تشکیل شده شما مجبور بودین.‌ بیاین پولتونو بگیرین که برامون جالب بود.

البته من پیش چند تا پزشک دیگه رفتم شهر دیگه.حتی تو بیمارستان خصوصی هم گفتن اختیاری نمی تونی سزارین انجام بدی. ایشون تو شهر خودمون بودن و کلا بیمارستان خصوصی نداریم

ای بابا ولی چقد سخته پس شرایط سزارین اختیاری

حالا من ۵ سال پیش بود. چند تا دکتر عوض کردم شهر دیگه که شاید تو بیمارستان خصوصی راحت سزارین کنم. اما همشون گفتن اگر نتونستی طبیعی بیاری بعد. یعنی باید درداشو‌ می کشیدم

دیگه بخاطر کرونا راه ها بسته بود، رفتم شهر خودمون بیمارستان دولتی.‌دکتره قبول کرد ولی گفت ممکنه ازت زیاد پول بگیرن که اونم برگردوندن. یه جورایی خوش شانسی بود