2777
2789
مال من کمبود اعتماد به نفس و کارای یه نفر که از بچگی باعث شد به خودم حس بد داشته باشم

ی جمله ای شنیدم ی  استادی تکرارش میکرد مدام، ، اشکالی نداره.

بنظرم همه اسیب دیدیم  من یزمانی ازلبخندای خودم خوشم نمی اومد انقد رفتم جلو آینه ازخودم تعریف کردم ک عاشق لبخندم شدم 

میدونی ما خودمون مسئول حال خوبمونیم و این خیلی سخت قبولش

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جمله ای شنیدم ی استادی تکرارش میکرد مدام، ، اشکالی نداره.بنظرم همه اسیب دیدیم من یزمانی ازلبخندا ...

اره ولی میدونید من حتی وقتی یکی بهم میگه خوشگلی یا ازم تعریف میکنه فکر میکنم داره الکی میگه یا فکر میکنم همه از من بدشون میاد و اونایی که باهام ارتباط دارن از سر ترحمه

چیکار کنم این بپره🥲

اره یه 15 ماهه دارم

اشکال نداره چیزی نشده اتفاقی نیفتاده

حتما خیری توش هس،ب این فکرکن باهم بزرگ میشن 

خودتو سرزنش نکن ،خواهرمنم تو این شرایط بودانقد بخودش استرس وارد کرد بچه مرد ..بگو خیره 

اره ولی میدونید من حتی وقتی یکی بهم میگه خوشگلی یا ازم تعریف میکنه فکر میکنم داره الکی میگه یا فکر م ...

نه هیچ آدمی ازسر ترحم  ب کسی نمیگه زیباست مگه اینکه  تو بزور بخای ازت تعریف کنن اون وقت آره ازسر ترحمه..

کاری ک باید بکنی:

کارای  ک دوس نداری و انجام نده 

کارای ک باعث میشن حست بخودت خوب بشن و انجام بده

من ازینکه ازخودم دفاع کنم خوشم میاد و عاشق خودم میشم خیلیم واسم سخت اما انجامش میدم 

نظر دیگرانم برات مهم نباشه کارخودت انجام بده

جلو آینه ازخودت تعریف کن 

خیلی خوبه

و هیچوقت سرزنش نکن خودتو .امروزخاستم خودمو سرزنش کنم ک یادم افتاد نباید اینکارو بکنم براچی؟برا انتخاب پارچه ای ک کلی پولش شدبخودم گفتم مهم اینه انتخاب خودم بوده و فقط خودم انتخابش کردم .فکرای توسرتو اینطور مثبت کن