2777
2789
عنوان

هنوز حقوق نگرفتم اما همه بهم میگن

322 بازدید | 24 پست

بچها من واقعا پدر مادرم رو خیلی دوست دارم اوناهم نگن من خودم دوست دارم بتونم بهشون تو خرج و مخارج کمکی کرده باشم

از وقتی گفتم فرهنگیان قبول شدم 

یبار مامان یبار بابام میگن آره هوای مارو هم داشته باش

منم میگم معلومه که همیشه کنارتونم بخاطر شما تونستم برسم شماهم نگید من خودم حواسم هست بعد که اینو میگم بهم میگن که نه شوخی کردیم همینکه قبول شدی واسه ما بسه

امروز از صبح بابام گیر داده برو  ۱۰۰ میلیون وام دانشجویی بگیر اعصابمو خورد کرده دیگه 

اولش به آرامش بهش گفتم نه نمیخوام احتیاج ندارم 

گفت نه خب تو برو بگیر واسه من 

میگم بابا کلا دارن ۸ میلیون بهم حقوق میدن خب وام بگیرم از اون کم میکنن دیگه چیزی واسم نمیمونه 

میگه نه من خودم میدم نگران نباش تو میخوای قرعه کشی بری بنویسی برو وام بگیر بهترم هست 

واقعا نمیخواستم عصبی بشم ولی دیگه انقد گفت عصبیم کرد الانم عذاب وجدان دارم 

نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش از حد مهربونی بلعث میشه احمق فرض کنن ادم رو....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
100 تا رو بگیر بده طلا قشتاش رو بده فکرش خوبه

آخه من هنوز حتی اولین حقوقمم نگرفتم 

همینطوری که از بیمه و دانشجویی ازش کم میکنن وامم بگیرم دیگه ۵ تومنم واسم نمیمونه 

۱۰۰میلیون پولی نیست بگیری برای بابات ولی بدون اگه یه بار پول مفت و زیاد به کسی دادی میشه وظیفه ات

میدونم پولی اصلا دلم نمیخواد که آدم بخیلی باشم 

خودم دوست دارم هوامونو داشته باشم 

ولی واقعا دلم نمیخواد همین اول بسم الله برم وام بگیرم 

شاید واقعا شرایطش سخته و نیاز داره، به حرفش مگه اعتماد نداری که میگه خودم قسطش رو میدم؟ عزیزم همیشه ...

بهش اعتماد دارم خیلیم دوسش دارم 

تازه نهایتأ اگه نده از پول خودم کم کنن چیزی نمیشه 

ولی آخه من تازه ۳ روزه دارم میرم دانشگاه از همین الان این حرفا رو میزنن حس بدی میگیرم 

بنظرت رفتارم رشته؟