2777
2789
عنوان

بچه ها داره خواهرم از خارج میادیا بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 52 پست
پ خودتون باچی غذا میخورید؟

۲تا قابلمه کوچولو وکهنه ک قراره برم بندازم دور 

شوهرمم ۲شیفت ی شهر دیگه کارمیکنه 

۲تا لیوان دارم و۲تاوبشقاب و۲تا کاسه 

بنظرت ضایع نیس پیش ۲تا خرپول ک از خارج میان 

خب به شوهرت بگو یه مقدار از وسایل رو وانت بگیره بفرستهیا خودش با ماشینش بیاره

میدونی کرایه چقدره ؟ حدود هزار کیلومتره

اونم اگه سالم بفرستن ؟ همه رو باید باز کنن از کارتون و کیسه  دونه دونه دنبال وسایل بگردن  

نهایتا قراره تا عید بریم انشاء الله  باز دوباره کرایه بدیم ببریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من عمرا برم بالای خونه مادرشوهر خواهرم بمونم حتی مجبور باشم اون با بچه وقتی رفتی یعنی دیگه خجا ...

فک کن بچه های اون با لباس مارک میان بچه من ی کمد نداره لباسشو بزارم  

ی فرش زیر پاش نیست 

فک کن بچه های اون با لباس مارک میان بچه من ی کمد نداره لباسشو بزارم ی فرش زیر پاش نیست

ببخشید ولی دنده یک شوهرت نرم هر جور شده نباید تو رو تو این موقعیت قرار می‌داد 

شش ماه هم خیلی جاها قبول میکنن فوقش میکردید یک سال تا راحت باشید ولی خدا و تو خونه جدا 

اگه پولش رو ندارید بازم نباید میومدید تو این خونه اندازه گلیم خودتون پاتون رو دراز کنید یعنی چی پول ندارم پس برم خونه خواهرم پول فلان نداریم پس بمونیم ،ب خاطر دانشگاه و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میدونی کرایه چقدره ؟ حدود هزار کیلومترهاونم اگه سالم بفرستن ؟ همه رو باید باز کنن از کارتون و کیسه ...

مجبور بودیم آنقدر دور دانشگاه بری؟

الان دانشگاه رفتن خیلی راحته تو همون شهر خودت یا شهر نزدیک می‌خوندی خب

اگه هزین وانت زیاده  میشه برو یه دست بشقاب و کاسه وقاشق و لیوان از همون شهر بخر بیار

یه پیشنهاد دیگه هم اینهامتحانات گفتی تموم شدهکلا جمع کن برو شهرتون خونه خواهرت رو خالی کن ،لیاسها و ...

حالا ک درسم‌تموم شد فقط مونده برم درخواست فارغ التحصیلی  بدم 

این همه وقت خونش موندی جای تشکرتهمیگی کاش نیاد؟!!واقعاً که

یه تجربه ای که تو زندگی داشتم اینه که از سر لطف خونه به هر کسی بدی اخرش به جای تشکر نفرین میشنوی

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
یکم درک کن فک کن پول نداری مستاجرتو بلند کنی بعد وسایلتو فرستادی ی شهر دیگه داری با ۲تا بشقاب کهنه و ...

عزیزم وقتی پول نداشتی چرا دو تا بچه پشت سر هم اوردی

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
راستش پیش خودش وشوهرش خجالت میکشم

عزیزم خجالت نداره قطعا میدونن شما تو چه شرایطی هستی وسایلتم قبلا دیدن شماهم که کارت تموم شده برو بعد که خواهرت اومد خونش رو بهش تحویل بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

استارتر فک کنم فقط من درکت کردم😐

منم یه خواهر ایرادگیر دارم که میبینمش استرس میگیرم

بنظرم اون در هر صورت یه چیزی بهت میگه توام در حد توان اگر تونستی از کسی ظرف قرض کن اگر نه اشکالی نداره اگر چیزی گفت بگو اگر شرایط خوبی داشتم چند ماه سر بار تو نمیموندم