2777
2789
عنوان

بچه ها داره خواهرم از خارج میادیا بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 52 پست
چه طوری روت میشه تو خونه ایی ک خانواده شوهرش پایین هستند با دوتا بچه بمونی بدون حضور صاحب خونه

مجبورم‌

کلی وام وقسط داریم تازه صاف کردیم 

الان‌شوهرم داره کارمیکنه بریم شهر خودمون  پول رهن مستاجر رو بده ک اونجا بشینیم 

بعدشم بخاطر دانشکام ک این شهره مجبور بودم تا پایان درسم بمونم 

ک خداروشکر امتحاناتم تموم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آدم اینجا رو میبینه میگه نباید برای نزدیک ترین آدم زندگیت هم کاری کنی و چیزی از اموالت در اختیا ...

یکم درک کن 

فک کن پول نداری مستاجرتو بلند کنی 

بعد وسایلتو فرستادی ی شهر دیگه 

داری با ۲تا بشقاب کهنه وقابلمه بدرد نخور و ۲تا بچه شیر ب شیر داری سر میکنی مهمون از خارج بیاد ک پولداره 

وتوخونش نشستی  کم نمیاری 

میگم کاش یا نیاد یا من زودتر  برم خونم ک اون بیاد خونم حداقل وسیله ک تو خونه خودم دارم 

الان هیچی ندارم 

یکم درک کن فک کن پول نداری مستاجرتو بلند کنی بعد وسایلتو فرستادی ی شهر دیگه داری با ۲تا بشقاب کهنه و ...

درک میکنم بخاطر شرایطتت با اجازه ی خودش تو خونه اش بشینی

ولی سایر حرفاتو درک نمیکنم چون خیلی پرتوقعی

لابد تاپیک یکی مونده ب آخرت هم راجب همین خواهرت زدی و دعا کردی تقاص پس بده و فلان!!!

یکم درک کن فک کن پول نداری مستاجرتو بلند کنی بعد وسایلتو فرستادی ی شهر دیگه داری با ۲تا بشقاب کهنه و ...

خواهرته غریبه که نیست درکت میکنه ی ابگوشت بزار با سبزی و نان تازه بیاد بخوره مطمعن باش اون اصلا ب این چیزا ک میگی توجه نمیکنه

مجبورم‌کلی وام وقسط داریم تازه صاف کردیم الان‌شوهرم داره کارمیکنه بریم شهر خودمون پول رهن مستاجر رو ...

خیلی پرویی که با این حال میگی وای داره میاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خواهرته غریبه که نیست درکت میکنه ی ابگوشت بزار با سبزی و نان تازه بیاد بخوره مطمعن باش اون اصلا ب ای ...

عزیزم‌کاسه نمیخواد ؟ باید بخرم  

درصورتی ک من وسایلمو فرستادم شهر خودم سرویس ۲۴ نفره دارم 

این پولی رو ک بدم کاسه وقابلمه وفلان وفلان بخرم یعنی باعث میشه ی هزینه اضافی خرج کنم هم کم بیارم هم ک دیرتر ب خونه خودم برم 

خیلی پرویی که با این حال میگی وای داره میاد

ببین مهمون از خارج بیاد شیک وپولدار باشه  حتی خواهرت 

تو تو بدهکاری و وام وقسطی 

وسیله خونه هم ک نداری داری شبیه خونه دانشجویی زندگی میکنی 

خجالت نمیکشی ؟

درک میکنم بخاطر شرایطتت با اجازه ی خودش تو خونه اش بشینیولی سایر حرفاتو درک نمیکنم چون خیلی پرتوقعیل ...

این ن خواهر گوچیکم 

این میخواد بیاد خواهرم ک فرار کرده رو ببینه  باهاش حرف بزنه متقاعدش کنه ببرتش پیش خودش 

ببین مهمون از خارج بیاد شیک وپولدار باشه حتی خواهرت تو تو بدهکاری و وام وقسطی وسیله خونه هم ک نداری ...

راستش من عمرا برم بالای خونه مادرشوهر خواهرم بمونم حتی مجبور باشم اون با بچه 

وقتی رفتی یعنی دیگه خجالت و و.نداری و شل کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
راستش من عمرا برم بالای خونه مادرشوهر خواهرم بمونم حتی مجبور باشم اون با بچه وقتی رفتی یعنی دیگه خجا ...

آحه ما خونه ۶ماهه میخواستیم بخاطر مدارک دانشگام  هیچ جا نمیدادن خواهرم اصرار کرد برو خونه من خالیه 

آحه ما خونه ۶ماهه میخواستیم بخاطر مدارک دانشگام هیچ جا نمیدادن خواهرم اصرار کرد برو خونه من خالیه

عزیزم بیاد ببینه خونه خالیه نمی‌مونه و می‌ره خونه مادرشوهرش