2777
2789

خونش دست منه 

وسایلمو فرستادم شهرستان دارم با وسایل جزئی سر میکنم  تا شوهرم کارکنه پول رهن خونمون رو در بیاره مستاجرمون رو بلند کنه 

بچه هام شیر ب شیرن البته دومی 

الان بیاد چون طبقه پایین خانواده شوهرشن 

هی میخواد بگه تمیز باش تمیز باش وسیله نداری وقر وفر بده 

کاش نیاد ی استرسی گرفتم یا تو این ۳۰ روز من حداقل برم شهر خودمون تو خونه ما بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری روت میشه تو خونه ایی ک خانواده شوهرش پایین هستند با دوتا بچه بمونی بدون حضور صاحب خونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

استرس چرا خب دستش درد نکنه خونه شو داده بهت 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

اخی حق داری ولی خب ی تکونی ب خودت بده اونم ابروش حفظ بشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
این همه وقت خونش موندی جای تشکرتهمیگی کاش نیاد؟!!واقعاً که

خب من شرایط خرید مجدد وسایل خونه ندارم 

بعدشم هی میخواد بگه تمیز کنه زشته پیش خانواده شوهرم 

منم ۲تا بچه شیر ب شیر دارم اون وضعش توپه از شرایط ایران چ میدونه 

خب من شرایط خرید مجدد وسایل خونه ندارم بعدشم هی میخواد بگه تمیز کنه زشته پیش خانواده شوهرم منم ۲تا ب ...

هرچی باشه باید قدردان باشید که خونش رو در اختیارت قرارداده و از اجاره خونه راحتت کرده و مدتی که اینجاست باید بهش رسیدگی کنید 

خیلی ناراحتی خونه اش رو پس بده برو مستأجری دعوتش هم نکن به خونت