2777
2789
وگاهی بها دادن زیادی برادر من بمیره خوشبختم زندگیمون نابود کرد ازسگ کمتر نجس بمیره الهی

والله برا بعضی بچها کتک لازمه اینایی که فاز رونشناس برداشتن کاش یه بچه اینجوری بیفته تو دامنشون تا واکنششونو ببینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه بابای لجن داره

خب شاید تحت تاثیر پدرش تربیتش مشکل پیدا کرده بازم فقط یه توصیه دارم بهتون به حرف مردم توی نی نی سایت توجه نکنید حتما از روانشناس کمک بگیرید

مراکز بهداشت خدمات مشاوره و روانشناسی رایگان میده، برید مرکز بهداشت محلتون و از روانشناسش کمک بگیرید کاملا رایگانه خدماتشون

خب شاید تحت تاثیر پدرش تربیتش مشکل پیدا کرده بازم فقط یه توصیه دارم بهتون به حرف مردم توی نی نی سایت ...

شاید. ولی خب منم زیاد باهاش حرف میزنم نباید تاثیر بپذیره؟؟ گرفتاری شوم بخدا. یه بار باباش منو زد این بچه میخندید

کی گفت همه بچه ها معصومن؟برادر من از سگ کمتر

یه فازی برداسته ولش کن ...من چهارتا داداش داشتم یه جور تربیت شدن دوتاشون به شدت خوش قلب ودلسوز دوتاشون به شدت کینه توز ودوبهم زن یکیش ذاتش دقیقا عین دایی مادرمه یکیش تمام رفتارهای خالمو داره اون دوتا که خوبن به پدربزرگ مادربزرگ پدریم رفتن خیلی خوش قلب بودن میخوام بگم ذات ادم درصد خیلی زیادی تو تربیت تاثیر داره