2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انواع دعای مجرب به همراه موکل های رحمانی

دعای بازگشت معشوق

باطل سحر

طالع بینی

دعای محبت قوی

دعای هفت حصار

و انواع ادعیه های دیگر ...

تمامی ادعیه با موکل های رحمانی و قوی انجام میشود بصورت تضمینی

سرکتاب قرآنی، استخاره ،سرکتاب با موکل ،ستاره بینی تمامی اینها انجام میشود

به هیچ عنوان طلسمات شیطانی انجام نمیشود لطفا تقاضا نفرمایید 09035637324

بیچاره اون بچه معصومی که با مادر احتمالا بی سوادی مثل شما باید دست و پنجه نرم کنه تا بزرگ بشه

خدایی من چندتایی از تاپیکاش در خصوص پسرش رو دیدم یه سری جاهاهم استارتر واقعا حق داره

منم صدا بیزاری دارم از صدا های به خصوص سرفه و دماغ گرفتن اهم اهم کردن بابام خیلی بدم میاد

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

حقیقتی که وجود داره اینه که بعضی رفتارا به ارث میرسه و بعضی بچها واقعا بد ذاتن 

پس اینقدر اسی رو سرزنش نکنید 

بد ذاتی منظور اذیتهای بچگانه نیس منظور ذاتیه که درست نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم من همین تایپیک رو پارسال زدم😭😭

بعدش چی شد؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیچاره اون بچه معصومی که با مادر احتمالا بی سوادی مثل شما باید دست و پنجه نرم کنه تا بزرگ بشه

بویی از انسانیت بردین شماها 

فقط بلدن قضاوت کنین 

شاید شرایطش خیلی بده شاید افسردگی داره 

و کلی شاید دیگ ...

تمام مادرا شده تو یه شرایطی قرار بگیرن ک بچشونو نفرین کنن یا متنفر بشن ولی از ته دل نیست بخاطر خستگی و کار و یا درک نشدن زیادیه 

پس هرچی به فکرتون اومد رو ننویسین و نمک رو زخم بقیه نپاشین