2777
2789

ای کاش دماغ من مثل تو بود قصد دارم عملش کنم میگن ۱۸ سالته رشد داری دختر لب تو ژل بزن توی کلینیک های زیبایی جای قشنگ خودت نازی چش نخوری دختر ماشاالله چش تو عمل کن 🫂💙

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس از نیم رخ ندارم ولی صافه صافه ، دوست داشتم یکم قوس داشته باشه

همین ک قوز نداره خداروشکر کن دخترجان

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

مرسی عزیزمممم ❤️ 😅

اصلا لبات هم ژل نزن چون بهت همینجوری میاد مگه حتما باید غنچه ای با قلوه ای باشه ببین اینا همه تاثیرات جوی رسانه ست که ترویج میکنن ذهن بقیه میخان مردم به سمت قیافه غیر طبیعی و پلاستیکی ببرن ، حالا اگه یه بازیگر خارجی بود لباش کوچیک میگفتن ببینین قیافش طبیعی و زیباست اینجا همش به دخترا حس بد میدن که قیافتو دستکاری کن تازه بازم کلی ایراد می‌گرفتن

ای کاش دماغ من مثل تو بود قصد دارم عملش کنم میگن ۱۸ سالته رشد داری دختر لب تو ژل بزن توی کلینیک های ...

مرسی عزیزم ❤️ 🤍 

باشه حتما یه جای خوب میرم ژل میزنم لبمو

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

اصلا لبات هم ژل نزن چون بهت همینجوری میاد مگه حتما باید غنچه ای با قلوه ای باشه ببین اینا همه تاثیرا ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت ❤️ 

آره واقعا رسانه خیلی تاثیرات بدی میزاره

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

مرسی عزیزم ❤️ 🤍 باشه حتما یه جای خوب میرم ژل میزنم لبمو

خواهش میکنم گلم ما اعتماد به نفس نداریم خودمم مثل تو می‌خوام دماغم رو عمل کنم یا لب مو ژل بزنم خودت قشنگی همین ژل هم از نظر من نیازی نیست دختری به نازی تو فقط چش تو عمل کن که عینک نزنی نچرال و طبیعی هست صورتت عالی هستی بهتر از این پلنگ های کلا عملی هستی ماشاالله چش نخوری 🌸🥺🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

وای قربونت بشمممم مهربونم😍🤍

منم قوبون اون دل پاک شما بشم 🥰💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40