2777
2789
عنوان

مامانا بياين اينجا برنامه غذايي نينيامونو در اختيار هم قرار بديم🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست
بگید خوبه این پسرم جز اینا دیگه هیچی نمیخوره شش و نیم: یه بطری معجون.. توش همه چیز میریزم چون تنها ...

الان میتونه مثل شما غذا بخوره.روزی سه چهار وعده هم میوه.و تنقلات هم آجیل بهش بدید و خوراکی های طبیعی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از کی شروع کردید به غذا دادن؟دختر من سه روز دیگه شش ماهش تموم میشه.روزی یه بار فرنی یا حریره بادام ی ...

من از پنج ماهگي با لعاب برنج شروع كردم اخه دخترم به غذا خوردن بيشتر علاقه داره تا شير خوردن زياد شير نميخوره هر وعده در حد دوسه انس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میتونه مثل شما غذا بخوره.روزی سه چهار وعده هم میوه.و تنقلات هم آجیل بهش بدید و خوراکی های طبیعی ...

میوه و اینا لب نمیزنه جز سیب .. فقط تو معجونش میکس میکنم هر چی دم دستم بیاد.. اجیلم نمیخوره

بگید خوبه این پسرم جز اینا دیگه هیچی نمیخوره شش و نیم: یه بطری معجون.. توش همه چیز میریزم چون تنها ...

وعده های غدایی اصلی رو باید کامل بخوره.صبحانه و نهار و شام باید به موقع باشه.چرا شام نمیخوره؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میوه و اینا لب نمیزنه جز سیب .. فقط تو معجونش میکس میکنم هر چی دم دستم بیاد.. اجیلم نمیخوره

با هر ترفندی شده بهش بدید.الان تو رشده و نیاز داره.حتی اگر شده شکل شکلات های آماده درست کنید.

پورشو هم نميخوره؟ يا اينكه شما و باباش جلوش ميوه زياد بخورين شايد اونم علاقه نشون بده 

الان علاوه بر سه وعده كامل بايد دو تا ميان وعده هم بخوره 

اجيل رو پودر كنين بريزين تو ماست 

يا صبح نون با پنير ميكس شده با پودر گردو بخوره عصر معجون 

وعده های غدایی اصلی رو باید کامل بخوره.صبحانه و نهار و شام باید به موقع باشه.چرا شام نمیخوره؟

شام هم میخوره همون برنج و گوشت بیشتر وقتا ولی صبحانه تخم مرغ پنیر اینا نمی خوره تخم مرغ میریزم تو معجونش بعضی وقتا

شام هم میخوره همون برنج و گوشت بیشتر وقتا ولی صبحانه تخم مرغ پنیر اینا نمی خوره تخم مرغ میریزم تو مع ...

دختر منم سه سالشه ولی اصلا تخم مرغ نمیخوره مگر اینکه با دختر عمویی کسی باشه.

شام هم میخوره همون برنج و گوشت بیشتر وقتا ولی صبحانه تخم مرغ پنیر اینا نمی خوره تخم مرغ میریزم تو مع ...

علت بدغذاييش چيه؟ خودتون متوجه نشدين؟ 

دختر منم فرني نميخوره پوره ميوه هم با اكراه ميخوره

خوب وقتی تو معجونش میریزم کافی نیست؟

چرا کافیه.هر روز بهش میدید؟

دوستان وعده غذايي دختر من زياده؟  البته شير زياد نميخوره هر چند ساعت در حد دوسه انس

به نظرم زیاده.تازه یک ماهه شروع کردید.با این حجم سنگین بعدا مشکلی پیش میاد برای معده اش خدایی نکرده.