2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم گفت از این به بعد در ماشین رو من برات باز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست

اگه خودت واقعا به چادر علاقه داری ببند،من اولش خودم بستم و شوهرم هم دوس داشت که ببندم،ولی الان دوس ندارم ببندم و شوهرم اصلا اجازه نمیده بذارم کنار

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هر وقت چادر میپوشم خوب میشه گذرا نیس

من عزيزم در جواب اون كاربر گفتم 

واقعا من بودم 

اگه همسرم حتي تو يه سري كاراش تجديد نظر ميكرد ميپوشيدم با اينكه حجاب ندارم حقيقتا 

ولي نشه يهو نپوشي بد اخلاقي كنه و بد رفتاري كنه

چرا زورش نکرده؟میگه تا قبل از این اصلا حرف نمیزد باهام شوخی نمیکردزندگی رو زهر کرده براش ، اینا اجبا ...

ن من کی گفتم زندگی رو زهر کرده برام؟ 

تاپیکامو بخون ببین رفتارشوهرمو

من نگفتم حرف نمیزد شوخی نمیکرد. اما هر ادم نرمالی میدونه که درونگرا ها چجوری هستن. این شوهرم بخاطر خوشحالیش مثل خودم شد پر خرف و خنده رو و شوخ

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

من عزيزم در جواب اون كاربر گفتم واقعا من بودم اگه همسرم حتي تو يه سري كاراش تجديد نظر ميكرد ميپوشيدم ...

ن اصلا و ابدا بد اخلاق و ناراحت نمیشه. تو این جهار سال که بد اخلاقی و ناراحتی نکرده. تو عقد گفت بپوش گفتم دوست ندارم تمام شد هیچی نگفت اما دیروز پشیدم

بستگی به خودت داره از نظر من این رفتار دوگانست عشق بدون شرطه چیزی مثل پوشش نباید روش اثر بزارهاگه مس ...

شوهرم عشق رو شرطی نکرده که فقط حال خوبش حالمو خوب کرد. وگرنه اگه قرار بود بخاطر چادر منو نخواد پس این جهار سال که نمیپوشیدم چرا دوسم داشت چرا پشتم بود چرا کادو و تولد و مسافرت و توجه میکرد؟ 

خودت میدونی من شوهرم تازه شروع کرده ب نماز خوندن اونروز گفت کی شروع میکنی گفتم ب نامه ای براش ندارم

به نظرم شروع کن خیلی حال میده شوهرمنم خیلی نمیخوند بعد که آشنا شدیم با هم تصمیم گرفتیم بخونیم البته پیشنهاد من بود

الان اون از من پیگیرتره

تاپیک رو کاری ندارم فقط بگو چایی و شکر حل شده تو ماشین چطوری نشستین 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊