شوهرم آدم مذهبیه خیلی دوست داره چادر بپوشم. منم مذهبیم اما اهل چادر نیستن خوشم نمیاد. از اون اصرار از من انکار.
بعد چهار سال دیروز وقتی داشتیم میرفتیم بیرون شوهرم قبل از من رفت بیرون و منم چادر پوشیدم دنبالش رفتم تو دم در که منو دید چشاش برق زد از خوشحالی گفت بخدا اگه همیشه همینجوری با حجاب باشی هر کار بگی برات میکنم بعد در ماشینو برام باز کرد گفت از این به بعد دیگه من در ماشین رو برات باز و بسته میکنم تو دست نزن. خیلی خوشحال بود و همش میخندید. اون ادم درونگرای کم حرف تو ماشین تا دوساعت فقط شوخی کرد و حرف زد.
بنظرتون اشتباه میکردم به حرفش گوش نمیدادم چادر نمیپوشیدم این چهار سال زندگی؟ از این بعد بپوشم؟
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم شروع کن خیلی حال میده شوهرمنم خیلی نمیخوند بعد که آشنا شدیم با هم تصمیم گرفتیم بخونیم البته ...
نمیدونم واقعا
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اینجا تاپیک بزنی از حال خوبت بعضیا اینقدر الکی باهات بحث میکنن که پشیمون بشی
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هوای زنشو داره یعنی خیلی کار شاخی کرده؟ وظیفشهمن گفتم گرو کشی درست نیستاینکه تو اونی که من میگم باش ...
میدونم چی میگی عزیزم اما این وظیفه ای که میگی خیلی از مردا انجامش نمیدن. مثل وفاداذی که تو همین سایت روزی صد تا مرد خیانت میکنن. مثل حامی بودن ک روزی هزار تا خانم میگن جلو خانوادش خواهر و مادرش پشتم نبود طرف من نیس.
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...