2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم گفت از این به بعد در ماشین رو من برات باز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 74 پست
شما دوست داری همکارای خانم شوهرت، پیش شوهرت لباس باز بپوشه؟!پوشش شخصی نیست. هیچ کس نباید وارد محدوده ...

ا ره دوست دارم 

چون شوهر ی انتخاب کرد م که سا ل ها کانادا زندگی کرده جلوش بیکینی هم بپوشن به ۱ ورشه 

واقعا این موضوع بسته به شخصیت خودت داره من اگه درو باز کنه کفشمو واکس بزنه ،لباسمو اتو کنه بیاد تو ح ...

من معذب نیستم بخاطر این دوست ندارم که رو سرم واینمیسه چادر. میفته فقط🤣🤣🤣🤣

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا! چه زهری؟! استارتر گفت همیشه هوامو داره.

هوای زنشو داره یعنی خیلی کار شاخی کرده؟ وظیفشه

من گفتم گرو کشی درست نیست

اینکه تو اونی که من میگم باش منم اخلاقم بهتر باشه

حداقل ها رو نباید دریغ کنه از زنش

اسی لطفا اگه این کامنتو خوندی ریپ نکن

براتون آرزوی خوشبختی دارم❤️

The account is closed

به نظرم شروع کن خیلی حال میده شوهرمنم خیلی نمیخوند بعد که آشنا شدیم با هم تصمیم گرفتیم بخونیم البته ...

نمیدونم واقعا

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسی بیخیال 

اینجا تاپیک بزنی از حال خوبت بعضیا اینقدر الکی باهات بحث میکنن که پشیمون بشی 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هوای زنشو داره یعنی خیلی کار شاخی کرده؟ وظیفشهمن گفتم گرو کشی درست نیستاینکه تو اونی که من میگم باش ...

میدونم چی میگی عزیزم اما این وظیفه ای که میگی خیلی از مردا انجامش نمیدن. مثل وفاداذی که تو همین سایت روزی صد تا مرد خیانت میکنن. مثل حامی بودن ک روزی هزار تا خانم میگن جلو خانوادش خواهر و مادرش پشتم نبود طرف من نیس. 

اسی بیخیال اینجا تاپیک بزنی از حال خوبت بعضیا اینقدر الکی باهات بحث میکنن که پشیمون بشی

نه تاثیری نداره روم 😂

هوای زنشو داره یعنی خیلی کار شاخی کرده؟ وظیفشهمن گفتم گرو کشی درست نیستاینکه تو اونی که من میگم باش ...

بله دقیقا باید هوای زنش رو داشته باشه که داره.

گروکشی ای هم در کار نیست. همسر ایشون از کار خوب زنش خوشحال شده. چرا اینقدر قضیه رو بحرانیش میکنید و دل استارتر رو سرد میکنید؟!

اگه یه روز، همسر شما به خاطر پختن غذای دلخواهش، بوستون کنه، نابودش میکنید که چرا گروکشی میکنی!!

نمیدونم واقعا

به نظر من که خیلی ذوق داره اصلا وقتی میبینم وایستاده داره نماز می خونه دلم میخواد بخورمش

احتمالا اگه تو هم بخونی علاوه بر کار خدا پسندانه شوهرتم خیلی عاشقت بشه

شوهر من تازه از این ناراحته میگه کاش قبل از این که تو ازم بخوای به خاطر خدا میخوندم الان حس میکنم به خاطر تو شروع کردم نه به خاطر خدا

چه عادی؟!همسر من که در ماشین رو برای من باز و بسته نمیکنه.

ب هرچی عادتس بدی همون میشه شوهر من همیشه برای مهمونی و عروسی و یاخونه خانواده خودش رفتن در ماشینو برام باز میکنه حتی باهمم‌ بخوایم بریم درو باز میکنه

به شوهرم میگم الان همه فکر میکنن این چقد عاشق زنشه چه زن ذلیلیه نمیدونن بخاطر خرابی درب ماشین،،😂

خیلیم خوبه هیچ کار خدا بی حکمت نیس😂😂