2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم گفت از این به بعد در ماشین رو من برات باز میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست

آااااخی 🥰🥰اگه ادم خوبیه و هواتو داره و تو هم دوسش داری خب بپوش .وقتی با این کار کوچیک اینجوری خوشحال میشه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عزیزم چقدر ذوق کرده 🤣 میخوای ی مدت بپوش ببین چطوره

وقتی میپوشم باید همیشه بپوشم. خیلی خوشش میاد از حجاب و چادر. میگه تو خونه لخت باش مگ چیزی میگم؟ 

اما بیرون چادر بپوش. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا 

من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم نماز قران تعطیل بوده 

ولی خونواده همسرم مذهبی 

شوهررمم ارزوشه مانتو بلد بپوشم دو سه روز قبل رفت ی مانتو واسم خریده دو وجب زیر زانو 

منم برای دلخوشیش پوشیدم خوشحال شد ولی ن مثل همسر شما 

خودمم از مانتو بلنده یکم خوشم اومد

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
آااااخی 🥰🥰اگه ادم خوبیه و هواتو داره و تو هم دوسش داری خب بپوش .وقتی با این کار کوچیک اینجوری خوشح ...

مرد فوق العاده خوبیه وفادار چشم پاک. مهربون. حامی. پشتمه همه جوره پیش خانوادش. طرف منه. تا حالا عصبانیتشو ندیدم. منم دوستش دارم اونم همینجور

تو بگی اداهای مسخره ی مذهبیتو ترک کن ، میکنه ؟؟

مذهبی بودن مگه ادا داره؟؟؟ 

من از مذهبی بودنش راضیم 

والا چی بگم عادی ترین رفتارارو شرطی کرده برات😐

حالا در باز كردن كار شاقي نيس ولي ديگه عاديم نيست 

اصلا مسئله ايي نيست كه بشه بخاطرش كاري كرد يا نه 

ولي اگه رفتارش تغيير كنه و از روي هيجان زود گذر نباشه كه بد نيست

چی بگم والا من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم نماز قران تعطیل بوده ولی خونواده همسرم مذهبی شوهررمم ارزو ...

مانتو بلند که خوبه من عاشق مانتو بلند و عبا هستم. با حجابم ولی چادر دوست ندارم. ولی شوهرم عاشقشه

مرد فوق العاده خوبیه وفادار چشم پاک. مهربون. حامی. پشتمه همه جوره پیش خانوادش. طرف منه. تا حالا عصبا ...

همچین مردی ارزشش رو داره که دلش رو شاد کنی و تو هم هواشو داشته باشی👌❤️

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خوبه ک زورت نکرده حداقل امیدوارم تا آخر اینجوری باشه

چرا زورش نکرده؟

میگه تا قبل از این اصلا حرف نمیزد باهام شوخی نمیکرد

زندگی رو زهر کرده براش ، اینا اجبار کردن نیس🤣

The account is closed

حالا در باز كردن كار شاقي نيس ولي ديگه عاديم نيست اصلا مسئله ايي نيست كه بشه بخاطرش كاري كرد يا نه و ...

نه هر وقت چادر میپوشم خوب میشه گذرا نیس