2777
2789
عنوان

دایی بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 72 پست

چرا انقد توهین می‌کنی حالا؟ داییته ها بیشعور و احمق و حق به جانبو؟

چجوری دلت میاد 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی گفتی 

بعضیا اینقد خودخواه هستن که یه مشکل فقط باید برای اونا پیش بیاد تا به اهمیت موضوع پی ببرن 

مگر نه میگن به ما چه ! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

درست گفتی ولی ملایم تر میگفتی بهتر بود

آب یه سرمایه همگانیه ولی بعضیا فکر میکنن چون پولشو میدن ارث پدرشونه فقط

امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!

از تو همین تاپیک علت کم ابی رو فهمیدی یا نه؟

دوستان عزیز درسته ۹۰ درصد آب توی کشاوزری مصرف میشه که از اون مقدار ۶۰ درصدش هدر میره، ولی همون ۱۰ درصدی هم که رای شرب و مصارف شهری میفرستن تصفیه خونه داره تموم میشه،شما الان دارید اخرین قطرات اون ۱۰ درصد مونده رو میریزید توی فاضلاب کسی نگفته حموم نکنید اصلا روزی دوبار حموم‌برید ولی وجدانا نیاز نیست کل مدت آبو باز بذارید

پس چی ؟

چی پس چی؟

اب داره تو بخش کشاورزی و انتقال اب بین بخش های مختلف کشور هدر میره.گندی هم که به محیط زیست زدن باعث خشکسالی و نیومدن بارون شده.

ولی خب این وسط دیوار مردم از همه کوتاه تره باید تقصیرو بندازیم گردن اونا و به جای اینکه به مقصر اصلی گیر بدن بیافتن به جون هم

چی پس چی؟اب داره تو بخش کشاورزی و انتقال اب بین بخش های مختلف کشور هدر میره.گندی هم که به محیط زیست ...

مثل روز معلومه مقصر کیه

ولی اگه منو و شما صرفه جویی نکنیم 

بازم ۹ صبح تا ۹ شب منو شما آب نداریم

وگرنه کیه که ندونه چی اومد سرمون

دلم میخواد پولشو میدم مصرف میکنم

مصرف کن ولی درست، کسی نگفته مصرف نکن

قلدر بازی برای هرچیزی نیست 

الان بد مصرف کنی نسل بعد بی آبن

در آینده ناله و نفرینی کنن علاوه بر باعث و بانیای اصلی ، گردن خودتم میگیره

و هرکسی که نامردی اسراف کرده

وجدان داشته باش 

امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!