الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضیا اینقد خودخواه هستن که یه مشکل فقط باید برای اونا پیش بیاد تا به اهمیت موضوع پی ببرن
مگر نه میگن به ما چه !
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
آب یه سرمایه همگانیه ولی بعضیا فکر میکنن چون پولشو میدن ارث پدرشونه فقط
امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!
دوستان عزیز درسته ۹۰ درصد آب توی کشاوزری مصرف میشه که از اون مقدار ۶۰ درصدش هدر میره، ولی همون ۱۰ درصدی هم که رای شرب و مصارف شهری میفرستن تصفیه خونه داره تموم میشه،شما الان دارید اخرین قطرات اون ۱۰ درصد مونده رو میریزید توی فاضلاب کسی نگفته حموم نکنید اصلا روزی دوبار حمومبرید ولی وجدانا نیاز نیست کل مدت آبو باز بذارید
در آینده ناله و نفرینی کنن علاوه بر باعث و بانیای اصلی ، گردن خودتم میگیره
و هرکسی که نامردی اسراف کرده
وجدان داشته باش
امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!