2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 103 پست
نه اصلا

با این اخلاقی که داره فکرمیکنم بعد عروسی، باید قید خانوادتو بزنی یا خودت تنها با خانوادت رفت و امد داشته باشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی درصد فکر کن چرا قهر میکنه؟ دلیلش رو پیدا کنی راحتر میتونی تصمیم بگیری

بببین من هرچی فکر میکنم میبینم قهر کار بچه هاست...اصلا دلیلی نداره قهر کنه..اما مشکلاتشو باید با صحبت حل کنه

همچین بی راه هم نمیگی حرفتون درست ولی خراب کردن ی زندگی هم همچین راحت نیست اگر نامزد بودید میگفتم کا ...

دیگه خودش میخواد....اگه نمیخواست اینو یکم مثل آدم برخورد میکرد

الان هنوز خبری نیست جدا شی بهتره

پس فردا رندگی کلی مشکلات داره بعد قهر و بی منطق بودن این آدم هم اضافه شه دیگه بدتر

فکر کن بچه هاتم‌مثل این بشن چی؟

اگه پس فردا با یه بچه بخوای جدا شی شرایطت افتضاح میشه

الان جدا شی بهتره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بببین من هرچی فکر میکنم میبینم قهر کار بچه هاست...اصلا دلیلی نداره قهر کنه..اما مشکلاتشو باید با صحب ...

جدا شو انشالله یه ادم‌درست سر راهت قرار بگیره

بخدا من جایی نمیگم اما تاحالا با شوهرم‌دعوا و قهر نداشتیم همه چیزو با صحبت حل میکنیم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
من از گذشته در جریان تاپیکات هستم همسرت آدم بدی به نظر نمیادبه نظرم چون پشتوانه مالی نداره می ترسهپر ...

عروسی ارزش نداشته باشه!این آدمم ارزشی نداره ک بخوام باهاش ادامه بدم...من قید عروسیو بزنم با قهراش...فردا بچه بیارم بچمم ی چیز بخواد این اقا قهر میکنه دیگه....وقتی نمیتونست غلط کرد قول داد

وای ببین واقعا طالع بینی درسته ها در مورد مرد تیرماهی مطمئن شدم دیگه حل مسئله بلد نیست فقط قهر و سکو ...

بعد پول توی جیبشم رابطه مستقیم با خلق و خوش داره اگه ببینه پولش کمه کلا کنار میکشه 

بعد اینم میخواد ببینه تو تا کجا پاش وایمیستی 

البته من توصیه نمیکنم وایستی چون کنار اومدن با این آدما صبر ایوب میخواد بخدا