2777
2789
بعصیاشون عادت دارن هر چی درمیارن خرج قرو فرشون کنن اینده نگری ندارن مثل مثلا النازشاکردوست کت و شلوا ...

الناز شاکردوست پدرش تاجره مطمعن باش سر پیری کاسه گدایی دستش نمیگیره...

زمانی ک هنوز بازیگر و معروف نشده بود با ماشین BMW میرفته دانشگاه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود شما همینجوری هستی ؟انقدر از شوهرت تعریف میکنی

مطمین باش اگه مرده انقدر حواسش به زنش باشه و انقدر عشق بهش بده ، زنه انقدر شاد و خوشبخت میشه که ناخودآگاه به همه شادیش و بروز میده

۵ میلیارد😐اینارو از خودتون در نیارید دیگ عزیزمبعدم خونه تو تهران گرونه طبیعیه بازیگرانی ک دوست دارن ...

کت و شلوار سفیدی  که تو اکران یکی از فیلماش چندوقت پیش پوشیده بود و باهاش رفتاری شبیه چیز زده ها داشتو عکس و برندش پخش شده بود ، دقیقا ۵ میلیارد تومن عزیزم

درامداشونم خب بالاست اینا پول چندتاخونه تو تهرانم دارن ولی این قر و فراشون نمیزاره

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خب برنامه طنزه دیگهو واقعا هم همدیگه رو دوست دارنچرا از عشق دو نفر بدت میاد؟

من از عشق بدم نمیاد اتفاقا .من خودم شوهرم خیلی دوسم داره طوری که دیگران همیشه میگن.ولی میگم کسی یه نفر دوس داره انقد ر براش  مهم نیس دیگران بدونن .ولی حس میکنم خصوصیات اخلاقی شه البته چون بازیگر همیشه در حال نمایش هستن مثل بهاره رهنما

دیدی ، ؟ همه مردا کامنت گذاشتن ادم یکی از اینا داشته باشه پیر نمیشه . فلان . واقعا به این باور رسیدم ...

خنگ سطح پایین؟اونم نرگس.واقعا این حرفارو رو چ پاییه اساسی میزنین

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

من از اینکه عشقشو ابراز میکنه و از رابطه اش با همسرش بدم نمیاد

ولی به نظرم این خانم واقعا سطح هوشی خیلی پایینی داره

واقعا باعث تاسفه چنین ادمهایی انقدر مطرح و معروف هستن 

هرچی داره از شوهرش داره.شوهرش تهیه کننده هست وضعش خوبه.عاشق زنشه دوسش داره .بهش احترام میزاره.همه جا عشقش ابراژ میکنه.نرگس طرافت و زیبایی خاصی نداشته اکثرا تو ۴۰ازدواج کردن.کی بهتر از علی براش بود

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دیدی ، ؟ همه مردا کامنت گذاشتن ادم یکی از اینا داشته باشه پیر نمیشه . فلان . واقعا به این باور رسیدم ...

تو خیلی سطحت بالاست بخیال خودت؟!انچیزی که شما سطح بالا بودن میدونیش ما عقده ایی بودن میخونیمش نرگس بسیار دختر دوست داشتنی مهربون و با قلب بزرگه