۵ میلیارد😐اینارو از خودتون در نیارید دیگ عزیزمبعدم خونه تو تهران گرونه طبیعیه بازیگرانی ک دوست دارن ...
کت و شلوار سفیدی که تو اکران یکی از فیلماش چندوقت پیش پوشیده بود و باهاش رفتاری شبیه چیز زده ها داشتو عکس و برندش پخش شده بود ، دقیقا ۵ میلیارد تومن عزیزم
درامداشونم خب بالاست اینا پول چندتاخونه تو تهرانم دارن ولی این قر و فراشون نمیزاره
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
خب برنامه طنزه دیگهو واقعا هم همدیگه رو دوست دارنچرا از عشق دو نفر بدت میاد؟
من از عشق بدم نمیاد اتفاقا .من خودم شوهرم خیلی دوسم داره طوری که دیگران همیشه میگن.ولی میگم کسی یه نفر دوس داره انقد ر براش مهم نیس دیگران بدونن .ولی حس میکنم خصوصیات اخلاقی شه البته چون بازیگر همیشه در حال نمایش هستن مثل بهاره رهنما
هرچی داره از شوهرش داره.شوهرش تهیه کننده هست وضعش خوبه.عاشق زنشه دوسش داره .بهش احترام میزاره.همه جا عشقش ابراژ میکنه.نرگس طرافت و زیبایی خاصی نداشته اکثرا تو ۴۰ازدواج کردن.کی بهتر از علی براش بود