2777
2789
همه حرف نرگس محمدیو به خنگیش گرفتن ولی کسی منظورشو نفهمید که تعریفش از زیبایی شوهرش صفات و اخلاق خوب ...

خیلیا نمیفهمم این چیزارو ینظرم حرفش خیلیم بامعنا بود بله چهره عای هیچوقت با شهاب برابر نیست ولی مگه همه چی به چهره است؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میگم کهیه بار تو یه مصاحبه هاش گفت من برا فیلمبرداری اینا ممکنه چندماه خونه نباشم اصلایا تئاتر ...

خب این خوبه پیش شوهرت نباشی هر سری اینور و انور باشی روان خودت بهم نمیریزه .اینهمه فیلم بازی کردن و سرکار بودن به چه درد ادم میخوره.الان من خودم شاغلم دوست ندارم تمام روز سرکار باشم

مطمین باش اگه مرده انقدر حواسش به زنش باشه و انقدر عشق بهش بده ، زنه انقدر شاد و خوشبخت میشه که ناخو ...

به نظرم تو هر زندگی که خیلیم بگیم خوبه بازم ناراحتی وجود داره گله و شکایت هستش.

حسود نباشیم تا دیگران حسادت نکنن به زندگیمون 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب این خوبه پیش شوهرت نباشی هر سری اینور و انور باشی روان خودت بهم نمیریزه .اینهمه فیلم بازی کردن و ...

لابد به هم نمیریزه عزیزم که کارشو دوست داره

بعدم تحمل شغل اونا  برا شوهراشون در مقایسه با بقیه ی شغل ها متفاوته

اینکه مثلا چند ماه زنت نباشه با یکی دیگه نقش زن و شوهرو بازی کنه ، دیالوگ بگن، تمرین کنن..... فرق میکنه با کسی که شغلش اگه حتی مرد هم تو محیط کار باشه نهایت ارتباطشون سلام علیک و صحبت‌های رسمیه....

میدونی میخوام بگم وقتی زنی بازیگره و شوهرش انقدر پشتشه خیلی حرف بزرگیه وگرنه خیلی بازیگرا گفتن دلیل ازدواج نکردن یا طلاق گرفتن یا حتی اینکه دیگه بعد ازدواجشون فیلم بازی نکردن دلیلش مخالفت همسرشونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️