2777
2789
چقدر جامعه بد شدهاگه الن میاومد میگفت علی ب=ده و دست به زن داره همه میگفتن اخی و ایناعادت نداریم تعر ...

اونوقت دیگه نمیگفتیم نرگس خنگ و سطح پایینه که شوهرش عاشقش شده میگفتیم آخی دختر ساده بیچاره دست یه دیو افتاده 😏

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بعصیاشون عادت دارن هر چی درمیارن خرج قرو فرشون کنن اینده نگری ندارن مثل مثلا النازشاکردوست کت و شلوا ...

۵ میلیارد😐

اینارو از خودتون در نیارید دیگ عزیزم

بعدم خونه تو تهران گرونه طبیعیه بازیگرانی ک دوست دارن جای خوب زندگی کنن مستاجر باشن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پس چرا تو تهران مستاجر

ژوله یه بار گفت من خونه هایی که دوست دارمشون ولی نمیتونم بخرم رو اجاره میکنم تا خودم و خانوادم راحت باشیم

به جای خرید خونه مثلا 100 متری

یه 300 متری اجاره میکنن

حالا من نمیدونم چرا تو برنامه خیلی از شخصیتش بدم اومد 

همش مثل طلبکارا حرف می‌زد 

همش یه جوری با لحن بد با میثاقی حرف می‌زد 

خیلی جبهه میگرفت 

در صورتی که این برنامه کلا شوخی و ایناس

میدونی چیه

من همچین حسی ازش نگرفتم،به نظرم عشقشون واقعیه و ادا نیست...داشت از شوهرش دفاع میکرد،هر چند آخرش خراب کرد😅

واقعا لذت میبرم، خیلی خیلی واقعیین 

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ژوله یه بار گفت من خونه هایی که دوست دارمشون ولی نمیتونم بخرم رو اجاره میکنم تا خودم و خانوادم راحت ...

خب طرف اینجا گفت خیلی خیلی پولدار.وگرنه خیلی پولدار بود برای فیلمشون ماشین فروختن

چه جوری رفتار کرد؟

زیاد محل نمیداد 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️