والا ما هرچی مرد دیدیم اعتماد بنفس زن رو له کردن و ازش سواستفاده کردناینکه تو این دنیا همچین مردایی ...
دقیقا میگم که
یه بار تو یه مصاحبه هاش گفت من برا فیلمبرداری اینا ممکنه چندماه خونه نباشم اصلا
یا تئاتر میرم یک هفته همو ندیدیم اصلا اعتراضی نمیکنه و کاملا پشتمه و حمایتم میکنه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نههههتفکراتش رو راجب زنا نمیدونم میدونی یا نهانقدر صحبت میکنه درباره مردانگی و ایناواقعا جنتلمنه
از رفتاراش باالیکا تو برنامه خوشم نیومد
من نمیتونم اینجور مردو تحمل کنم
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خوب چرا از مردی که دوسش داره و باهاش خوشبخته تعریف نکنه ؟
چون ماعادت داریم نفرت نامهربونیوببینیم ازعشق کسی بگه اذیت میشیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
همچین مردی رو باید هم همه جا تعریفشو کرد و حلوا حلواش کرد😅
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️