2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شوهرش خیلی خوبه واقعا

ظاهرش مهم نیس و اخلاقش مهمه که اینجوری دل زنشو برده

خودش میگه اخلاق بدش اینه که میگه هر کار دلت میخواد بکن هر جا میخوای برو انقد بهش اعتماد به نفس و استقلال داده و پشتشه

کدوم مردی اینطوریه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عاشقشه واقعنم ادم خوبیه اونجوری ک علی بهش عشق میده بسشه 

اصلا مدل بدی نیست خیلیم باحاله

شوهرم میبینتش میگه خودتی انگار

خدایی خیلیم با جنبن

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ازش خوشم میادمهربون خوشخنده بی شیله پیله هست همسرشم خوبه عاشق اینجورزوجاهستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون شوهرش خیلی خوبه واقعاظاهرش مهم نیس و اخلاقش مهمه که اینجوری دل زنشو بردهخودش میگه اخلاق بدش اینه ...

والا ما هرچی مرد دیدیم اعتماد بنفس زن رو له کردن و ازش سواستفاده کردن

اینکه تو این دنیا همچین مردایی هستن باعث قوت قلب میشه باز

دیدی ، ؟ همه مردا کامنت گذاشتن ادم یکی از اینا داشته باشه پیر نمیشه . فلان . واقعا به این باور رسیدم ...

اون مردها یه درصد از خصوصیات شوهر اینو ندارن بعد زن اینجوری میخوان

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اره کمتر میگهولی بختش فقط🤌

از شوهرش بدم میاد

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️