بچه ها شوهرم و خانوادش فهم و شعورشون صفر مرداشون که هیچی گاو و حیوان شعورش از اینا بیشتره بعد هزار دفعه من دیدم میرم خونه مادرشوهر انگار نه انگار من میام داخل یکی تو آشپزخونه یکی دستشویی یکی پشت به دره همشون که میشینن و سلام میدم یکی میده یکی نمیده خودشونو میزنن به کری و کوری این بی احترامی به منه من کسی میاد خونم تا جلو در میرم زیر پای همه بلند میشم زشته این رفتار برای من یا مردا هستن یا جایی میریم اصلا بلند نمیشن مرداشون زیر پای آدم سلام بدن فکر میکنن چون عروس کوچیکم احترام ندارم و به شدت مرد سالارن همین جوری نشستن بعد من میرم سلام میدم بعضیاشون جواب میدن بعضیاشون نه و موقع خداحافظی مثلا من و جاریم تو کوچه بودیم از شوهر خاله شوهر خاله خداحافظی کردیم جواب جاریمو داد جواب منو اصلا خیلی زشته 28سال از خدا عمر گرفتم تا این حد بیشعور اطرافم ندیدم لیست کردم تو مغزم اونایی که جواب سلام ندادن این دفعه برم نه سلام میدم نه خداحافظی میکنم یا قبلاً زیادن وارد جمعشون میشدم میگفتم سلام به همه و شوهرم گله میکرد تک تک سلام بده و سلام به همه زشته این دفعه همین کار رو میکنم گله کنن خانوادش محترمانه دورهم هستن جوابشونو میدم شوهرمم پشت اونا دربیاد طبق معمول که پشت من نبوده اونم میشورم میزارم کنار و دعوا راه بندازه و بخواد پاچه پاره بازی دربیاره مثل همیشه این دفعه زنگ میزنم پلیس والا یعنی چی آخه یکبار دوبارشون نیست
دقیقا عزیزم مشکل دارن برای یه دقیقشونه این دفعه همین کار رو میکنم گله کنن همون جا جواب میدم
تو کار خودتو بکن بذار پررو نشن
شوهرتم چون با اون فرهنگ بار اومده میخواد تورو هم عین خودشون کنه بندازه زیر پای اونا
کاش باهاش ازدواج نمیکردی با این همه اختلاف فرهنگی
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تو کار خودتو بکن بذار پررو نشن شوهرتم چون با اون فرهنگ بار اومده میخواد تورو هم عین خودشون کنه بنداز ...
دقیقا عزیزم روزی نیست تا بچه ندارم فکر طلاق نباشم بیشتر از نظر مالی اذیت میشم جدا بشم و پدرو مادرم فوت شدن شهر غربت وگرنه هر مشاوری که رفتم مشکلاتشان رو گفتم گفت جدا بشو دختر خوب
شما زیادی با خانواده شوهر ذهنت رو درگیر میکنی!! هر چی هم بهت میگیم بی خیال باش و کار خودت رو بکن باز مینالی ازشون...یه بار بشین با خودت حل کن که اینا مدلشون اینه. بی شعورن.گاون.درست تربیت نشدن.و ازون به بعد خودت جوری رفتار کن که اذیت نشی.اگه احترام میذاری و سلام میکنی به خاطر شخصیت خودت باشه نه اونا...اگرم بی محلی نیکنن شمام بی محلی کن.انگار نه انگار که وجود دارن
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
شما زیادی با خانواده شوهر ذهنت رو درگیر میکنی!! هر چی هم بهت میگیم بی خیال باش و کار خودت رو بکن باز ...
بخدا هزار تا مشکل دارن نمیدونم کدومو بگم بعضی وقتا واقعا آدم حساس نیست با چشم میبیند داره بهش بی احترامی میشه در اصل نباید برم و بیام بخاطر این شوهرم نفهم تر از خانوادش هی باید کوتاه بیام
عزیزم سلام سلامتی میاورد اون قدیم بود بلند شدنم ک اصلا توقع نداشته باش سلام حالا جز دعوا تنش هیچی توش نیست اگ ب ادما حالا باشه از اینکه اکسیژن شهرتو نفس میکشی ناراحتن برادر شوهر من از کربلا امد ماهن بعد چند ماه دعوتشو قبول کردیم وقتی وارد شدیم همه تو حیاط سر سفره بودن با لبخند و احترام بلند سلام کردم دریغ از اینکه با فاصله چند وجب حتی میزبان جواب سلامم بده خواهرشوهر جاری اصلا چشام گرد شد بدنم یخ کرد منکه خیلی وقت اینارو ندیدم حتی برازایمانم نه زنگم زدن نه دیدنم امدن حالا چرا جواب سلام منو نمیدن چرا دعوت کردن امدم خونه کلی گریه کردم ب شوهرم گفتم جرات داری یبار دیگه اسم خانواده افریت ت رو بیار از مادر شوهر گذاشتم کنار تا الا اخر شون چشونه بخدا من شاید سالی یبار اینارو ببینم اونم نیم ساعت یا یکربع
بخدا هزار تا مشکل دارن نمیدونم کدومو بگم بعضی وقتا واقعا آدم حساس نیست با چشم میبیند داره بهش بی اح ...
خب بشین شرایط رو برای خودت بسنج و ببین چه کاری بکنی کمتر اذیتی ...اگه میتونی طلاق بگیری که زودتر بگیر...اگه نمیتونی سعی کن با شرهیط کنار بیای و بپذیری که اینا مدلشون اینه و دنبال روشایی باش که تو جمعاشون کمتر اذیت شی و تنش کمتری رو تحمل کنی
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز