2777
2789
عنوان

کیا متاهلن و بچه ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست
ینی نمیدونی شوهرت چقدر در میاره؟شوهرت جمع کنه یا ن؟وقنی خودت قانعی خوب میتونی پس انداز کنیااا اینم ب ...

شوهرم معتقده زن نباید درگیر مسائل مالی بشه 

از راه ترید بنظرم ذخیره میکنه ، ولی اصلا ازش نمیپرسم چقدره 

حقوقشو نمیدونم چقدره ، قسط نداریم فعلا ، کرایه خونه هم نداریم

شوهرم معتقده زن نباید درگیر مسائل مالی بشه از راه ترید بنظرم ذخیره میکنه ، ولی اصلا ازش نمیپرسم چقدر ...

خوبه خداروشکر همینکه تو این مملکت کراه خونه ندی دیگه نیاز میست حساب جیبتو کنی از نظر من😂😂😂شاد باشید همیشه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محجبم ، پول کاشت و تزریق و قر و فر ندارم خوراکی هوس نمیکنم کافه نمیرم رستوران شاید فصلی یه بار لباس ...

من محجبه نیستم اما عینا همینم حتی بگم فصلی هم رستوران نمیرم ولی لباسو میخرم اما ن گرون قیمت مناسب ببینم میخرم میبینی تو ماه چند بار بخرم.میبینی چند ماه هیچی نخرم اهل قر فرم هستم اما چون هزینشون بالاست نمیکنم مثلا کاشت حیاییی دوس دارم اما بجاش لاک میزنم ترجیح میدم پولشو جای دیگه خرج کنم.شوهرت ترید بورس میکنه یا ارز دیجیتال؟

به خد ا بچه بیار م که هی حرص بخور م وااااییی اب نیست برق نیست هوا بده جنگه تورمه ا منیت نیست تپ مد ر ...

ولی من بچه خیلی دوس دارم حس حاملگی ک هی شکم تپلی شه بساد جلو دستو بذاری روش با بچم حرف بزنم

اما خب الان هم سن خودم کمه هم تا وقتی از نظر مالی پشتم سفت نشه همچین حماقتی نمیکنم والا همستیمون 5تا بچه داره مستاجر خو بگو تو ک خونه نداری 5تا بچه برا چیته

قسمت ۲ ر و موافقم ولی قسمت اول هم اخه ۱ چی مثل تیو پ باد کنی خیلی هم بد هست

وایی ن من خیلی دوس دارم وای ن زیادااا نفسم.میگیره بخدا 😂😂😂بخصوص تو دسشویی

کلا هی شکمت انگار توش توپه بامزه ای دیگه داخلش نی نی هست همه ذوق میکنن