الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محجبم ، پول کاشت و تزریق و قر و فر ندارم خوراکی هوس نمیکنم کافه نمیرم رستوران شاید فصلی یه بار لباس ...
من محجبه نیستم اما عینا همینم حتی بگم فصلی هم رستوران نمیرم ولی لباسو میخرم اما ن گرون قیمت مناسب ببینم میخرم میبینی تو ماه چند بار بخرم.میبینی چند ماه هیچی نخرم اهل قر فرم هستم اما چون هزینشون بالاست نمیکنم مثلا کاشت حیاییی دوس دارم اما بجاش لاک میزنم ترجیح میدم پولشو جای دیگه خرج کنم.شوهرت ترید بورس میکنه یا ارز دیجیتال؟
تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .
به خد ا بچه بیار م که هی حرص بخور م وااااییی اب نیست برق نیست هوا بده جنگه تورمه ا منیت نیست تپ مد ر ...
ولی من بچه خیلی دوس دارم حس حاملگی ک هی شکم تپلی شه بساد جلو دستو بذاری روش با بچم حرف بزنم
اما خب الان هم سن خودم کمه هم تا وقتی از نظر مالی پشتم سفت نشه همچین حماقتی نمیکنم والا همستیمون 5تا بچه داره مستاجر خو بگو تو ک خونه نداری 5تا بچه برا چیته
تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .