2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی قانعم از امور مالیه همسرم خبر ندارم

ینی نمیدونی شوهرت چقدر در میاره؟شوهرت جمع کنه یا ن؟

وقنی خودت قانعی خوب میتونی پس انداز کنیااا اینم بگم گقتی قانعی مراقب باش شوهرت پولو ب باد نده جمع کنه حد اقل

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

خونه سازمانی میشینیمتو شمالم ویلا داریم

همینکه کرایه خومه نمیدین خودش خیلی خوبه کرایه خونه جدا از پولی ک.مسدی هر سال ی ترسی داری ک چقدر اضاف میکنه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

همینکه کرایه خومه نمیدین خودش خیلی خوبه کرایه خونه جدا از پولی ک.مسدی هر سال ی ترسی داری ک چقدر اضاف ...

اره مستاجری سخته ایشالله همه صاحب خونه شن

دلش با میهن، جونش با قسمش، و دلِ من با خودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

اره والا اخر حرفتو😂😂👌

به خد ا 

بچه بیار م که هی حرص بخور م وااااییی اب نیست برق نیست هوا بده جنگه تورمه ا منیت نیست تپ مد رسه ها تجاوزه موا د مخدر مصرفش تو‌نو‌جوون ها زیاد ه 

و ل کن بابا ک س خلم مگه 

ی سوال خیلییییی قانععع ینی ور چ حد میخواموببینم منم اینجوریم

محجبم ، پول کاشت و تزریق و قر و فر ندارم 

خوراکی هوس نمیکنم 

کافه نمیرم 

رستوران شاید فصلی یه بار 

لباس شاید ۲ بار درسال بگیرم 

خرج خودم فقط بسته نته 

تو مصرف مواد غذایی خیلی دقت میکنم اصراف نشه 

در کل چالش ندارم برا شوهرم از نظر مالی