2777
2789
۱۸ سالمهایمیل فیک چجور درست کنم

باید دوتا گوشی داشته باشی یا اینکه وقتی وارد گوگل میشی صفحه رو نبندی.بزن گوگل ایمیل فیک برای ایسنتاگرام.وارد ک شدی ی ایمیل خورش بهت میده.حالا برنانه رو نبند.برو اینستا وارد کن.چون وقتی اینستا ایمیل وارد میکنی کد برای امیل ارسالی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دوتا گوشی داشته باشی یا اینکه وقتی وارد گوگل میشی صفحه رو نبندی.بزن گوگل ایمیل فیک برای ایسنتاگ ...

یعنی اگه با ایمیل اصلیم که اسم و فامیلیم هست وارد اینستا بشم ایمیلم رو میبینن؟ میفهمن منم؟

جدی؟ خب سال دیگه بفهمن عیب ندارهمن فقط میخوام اکسپلور داشته باشم حس میکنم از همسن هام عقبم

اره اگر پیجت باز باشه.اگر قفل باشه فقط کسایی میبینن که فالو دارن تورو.ولی اگز پیجت قفل باسه کسی متوجه نمیشه. 

ایمیل فیک نمیخواد

وقتی خواستی وارد بشی  و نصب کنی اینستا رو ی گزینه هست زده ایا ب مخاطبین اعلام شود که که شما در اینستا هستید؟

تو بزن خیر و این گزینه رو غیر فعال کنید

و اینکه اسم پیجت رو ی چیزی بزن ک اسم خودت نباشه 

که اگر رفتی توی پیشنهادات نفهمن که تویی

واسلاااام

ایمیل فیک نمیخوادوقتی خواستی وارد بشی و نصب کنی اینستا رو ی گزینه هست زده ایا ب مخاطبین اعلام شود ک ...

اخه یکی الان گفت ایمیلم رو میبیننن

ایملم اسم و فامیلیمه

اصلا واسه نصب اینستا نیاز به ایمیل هست؟

توروخدا بگو چجور ایمیل فیک بسازم

بیخیال بابا اینا چیه بهت گفتن

ایمیل فیک نمی‌خواد

با هر ایمیلی که داری وارد شو

هیچ کسم نمی‌فهمه تویی مگر اینکه اسم و فامیلی و عکستو بزاری پروفایل.

هروقتم که دلت خواست می‌تونی ایدیتو عوض کنی.

ولی اگه بخوام دوستانه بگم

اینستا چرت ترین اپلیکیشنه

و از همه چرت ترش هم اکسپلوره

اصلاااا از هم سن و سالات عقب نیستی

اگرم می‌خوای داشته باشی می‌تونی برای ارتباط گرفتن با بقیه باشه نه اکسپلور

موفق باشی♥️

بیخیال بابا اینا چیه بهت گفتنایمیل فیک نمی‌خوادبا هر ایمیلی که داری وارد شوهیچ کسم نمی‌فهمه تویی مگر ...

مرسی عریزم لطف کردی

یعنی ایمیلم برا بقیه مشخص نیست؟ چون اسم و فامیلیم رو ایمیله

آره چون براشون نوتیفیکیشن میره که یه نفر از مخاطبینتون نصب کرده و اسم کاربریش اینه ، ولی اگه یه اسم دیگه برای خودت بذاری یا عدد بذاری بجای اسم واقعیت ، اونا نمیفهمن که کی هستی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀