2777
2789
عنوان

وای دختره عقده ای روشو کرد اونور🤣

168 بازدید | 20 پست

پارسال باهم دوست صمیمی بودسم بهم تهمت زد که پسره که روش کراش بود عاشقت شده حالا من متاهل 

بعد دعوا مون شد کات کردیم امسال تو گروه کارآموزی باهم هستیم ۵ نفریم ۲ تا پسر که یکی شون باهاش دوستع و یه دختره که مثلا بخاطر اون اومدم تو این گروه

بعد صب دیدمش کاملا منو دید گفت ایش روش بگزدوند بعد دیدم همشون غیب شدن رفتم میبینم همه شون باهم رفتن تو یه اتاق نمونه گیری بیمارستان نشستن حرف میزنن 😑دختره که باهاش دوست بودم که اصن محل ام نداد  

واقعا پشمام از این همه دو رویی این دختر  وقتی با این دختره که باهاش قهرم کلا منو آدم حساب نمیکنه همین که می‌ره میچسبه به من 

اصن باورتون میشه خیلی حس غربت گرفتم بعد ۷ ترم اینجوری 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چه وضعیه اینا مثلا تحصیل کردن ، نمیتونی جاتو عوص کنی؟بری گروه دیگ جای دیگ

واقعا پشمام ریخته از حجم شعور کم شون 

نه نمیتونم تا پایان ترم ناچار م بگذرونم 

از امروز شما چس محل کن اونارو. نذار دختره هم بچسبه بهت.

صد در صد همین کارو میکنم واقعا تعجب میکنم  این چه رفتاری هست خیلی زشته خیلی به یکی تهمت بزنی حسودی کنی مثل سگ بعد هم اینجوری کنی باهاش 

۴۰سالته توی تاپیک دیدمت بخاطر رفتارت از روی حسادت که کردی فک کردم ۱۳سالته الان سنتو دیدم🤣🤣

با منی؟

۴۰سالته توی تاپیک دیدمت بخاطر رفتارت از روی حسادت که کردی فک کردم ۱۳سالته الان سنتو دیدم🤣🤣

خدا شفات بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

گروهتو عوض کن. از ادمای سمی فاصله بگیر

عزیزم نمیشه متاسفانه هر گروع بیمارستان خودشو رفته من هم همین بیمارستان برام مونده 

همون اول هم من بهش گقنم دوست دارم با تو باشم گفت اکی ولی نگفت قراره اینجوری کنه

اگه نمیشه که اهمیت نده به بچه بازیاشون شما مشغول کار خودت باش و وارد حاشیه نشو باهاشون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز