2777
2789
عنوان

بابام برای اولین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 91 پست
یهو موجی شد ؟چرا عادت دارید همیشه حق رو به خودتون بدید وقتی برای بار اول زده یعنی دست بزن نداره ببین ...

چرا اینو توو مغزتون فرو کردن که کتک زدن پدر مادر عادیه؟؟؟؟ منم از نظرم نه فقط پدر مادر، کلا هرکی که بزنه ، حیوونه.

حالا البته زدن داریم تا زدن

اینکه از سر عصبانیت یه نیشگون ادم بگیره یا یه دونه بزنه توو گوش طرف خیلی فرق میکنه تا چنگش بندازه ، بکوبه توو سرش ، یا با لگد بیوفته به جونش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو موجی شد ؟چرا عادت دارید همیشه حق رو به خودتون بدید وقتی برای بار اول زده یعنی دست بزن نداره ببین ...

اگه طرز زدنشو می‌دیدی میفهمیدی ذره ای رحم تو دلش نیست

انگار اون لحظه دشمنش زیر پاش بود

چند سالته؟ خب ببین خودشم نلراحت شده زده زیر گریه الان همه اعصابا داغونه نقطه جوش والدین خیلی کم شده ...

۲۰

بابام هرچقدرم عصبی میشد میذاشت از خونه میرفت بیرون ولی اینسری نمیدونم چرا اینطور کرد میدونه من حساسم میدونه هرچیزیو هزاربار مرور  میکنم آخر روانی میشم کتک چی بود این وسط اخه

چرا اینو توو مغزتون فرو کردن که کتک زدن پدر مادر عادیه؟؟؟؟ منم از نظرم نه فقط پدر مادر، کلا هرکی که ...

من نگفتم درسته یا عادیه   ولی قبول کن ما ها همه انسانیم گاهی اشتباه میکنیم یعنی یک عمر زحمت و محبت پدر و مادر آنقدر ارزش نداره که یک بار اشتباهشون رو ببخشیم خود این خانم میگه پدرم خدای من بود یعنی پدر خوب و مهربونی بوده حالا یکبار از دستش در رفته باید بگی حیوون اگر اینطوره که واقعا براتون متاسفم یه چیزی از فمینیسم و مظلومیت زن در تاریخ شنیدید تا به گند نکشین راحت نمیشین  یاد گرفتین همیشه زن رو نقش قربانی و مظلوم ببینید

چه گفتی مگه

من یه عملی کردم خواهرم یه بخش از پولشو داده خودش میدونه من قلبا قدردانشم ولی خب خیلی اینو تو زبون نگفتم تشکر نکردم از اونروز هرکارش با منته یه لباسم رو زمین بود اومد داد زد انگار ک با نوکرش حرف میزنه منم اعصابم خورد شد گفتم داد نزن اینا بابام رسید و...

من نگفتم درسته یا عادیه ولی قبول کن ما ها همه انسانیم گاهی اشتباه میکنیم یعنی یک عمر زحمت و محبت پ ...

داداش چرا میزنی ؟ چی گفتم من الان؟ میگم کتک زدن هیچ توجیهی نداره. لپ کلام همین بود.

بعدشم منم به اسی گفتم وقتی میگه باباش نشسته بعدش گریه کزده یعنی پشیمونه.

خب همچین پدری طبیعتا با پدری که هرروز کارش کتک زدن و فحاشیه و هیچ پشیمونی ای هم نداره خیلی فرق میکنه

چه گفتی مگه

من یه عملی کردم خواهرم یه بخش از پولشو داده خودش میدونه من قلبا قدردانشم ولی خب خیلی اینو تو زبون نگفتم تشکر نکردم از اونروز هرکارش با منته یه لباسم رو زمین بود اومد داد زد انگار ک با نوکرش حرف میزنه منم اعصابم خورد شد گفتم داد نزن اینا بابام رسید و...

عزیزم سعی کن ببخشیش شاید نتونسته خودشو کنترل کنه

اون لحظه ب چیزی فکر میکرده

دعوای شما اعصابش رو‌ بیشتر بهم ریخته 

من خودم مثلا دارم ب قسط سر ماه فکر می‌کنم

همزمان آشپزی هم می‌کنم یهو بچه ها دعوا میکنن

صداشون مغزمو داغون میکنه 

کار درستی نکردن پدرتون اما دلتو باهاش صاف کن

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻