2777
2789
عنوان

بابام برای اولین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 91 پست
راستش نمیتونم باور کسی برای بار اول این طور کتک بزنه مگه موضوع خیلی حساس و مهم باشه نه دعوای دو خواه ...

قضیه اینکه من کنکوریم خرج کلاس و اینام فشار آورده به کل خانواده و درکل هرخرجی میکنن یه منته

منم دوس ندارم تو این وضع باشم از هرکی یه حرف بشنوم هر یه قرون واسه من یه منت میشه هردقیقه دنبال قدردانین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوای شما و خواهرت هم فیزیکی بود؟ تا حالا پیش اومده، پدرتون نسبت به مادر یا خواهرتون اینطور عصبانی بشه و خشونت فیزیکی داشته باشه؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم سعی کن ببخشیش شاید نتونسته خودشو کنترل کنهاون لحظه ب چیزی فکر میکردهدعوای شما اعصابش رو‌ بیشتر ...

چطور دلمو صاف کنم وقتی هربار ببینمش اون لحظه یادم میاد

دعا کن برا دلم

ول کن زنمنم از مامانم زیاد کتک قولدم😂

کتک مامان و بابا فرق دارن 

البته به نظر من

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

اشکال نداره یک‌بار بود دیگه..منم یکبار فقط چوب خوردم...زمانی دبستانی بودم .. الان که فکر می کنم میبینم حقم بود ...🤭 اونموقع حالیم نشد چرا چوب خوردم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
دعوای شما و خواهرت هم فیزیکی بود؟ تا حالا پیش اومده، پدرتون نسبت به مادر یا خواهرتون اینطور عصبانی ب ...

نه بابام نهایت داد میزنه یا از خونه میره بیرون به خواهرم ک هیچ وقت از گل نازک تر نگفته منم  ک چون مثل خواهرم همون سال اول کنکور قبول نشدم و چندساله پشت کنکورم از اونموقع به چشم یه موجود اضافه تو خونه دیده میشم

کتک مامان و بابا فرق دارن البته به نظر من

بات موافقم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قضیه اینکه من کنکوریم خرج کلاس و اینام فشار آورده به کل خانواده و درکل هرخرجی میکنن یه منتهمنم دوس ن ...

امسال تمومش کن بره منم دوازدهمم  اگه به سال بعد بکشه دیگه همه کارا با منت میشه البته که سعی میکنم خرج نکنم زیاد

قضیه اینکه من کنکوریم خرج کلاس و اینام فشار آورده به کل خانواده و درکل هرخرجی میکنن یه منتهمنم دوس ن ...

خوب این فشار روی شما که هزینه به عهده ات نیست اینقدر اذیت کننده است 

یه کم هم پدرت را درک کن تو این گرونی بچه کنکوری داشتن خیلی سخته

کنکوری هستی دلیل نمیشه اعصاب کوچکتر از خودت را خرد کنی 

با احترام برخورد کن تا اون موقع ببینی والدینت چقدر احترامت میذارن. 

اگر کنترل رفتارت سخته تو خونه برو کتابخونه بمون درس بخون

خودم هم دختر کنکوری دارم دلیل نمیشه دائم طلبکار من و باباش باشه

نه بابام نهایت داد میزنه یا از خونه میره بیرون به خواهرم ک هیچ وقت از گل نازک تر نگفته منم ک چون مث ...

بعدا که آرام شدی حتما با پدرت صحبت کن و بگو انتظار چنین رفتاری را نداشتی. اجازه نده این اتفاق تلخ، برای مدت طولانی درگیرت کنه و برات تروما بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم