2777
2789
عنوان

بابام برای اولین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 91 پست

منم ی بار وسط دعوای پدر و مادرم رفتم ک نذارم دعوا بشه از بابام ی تو گوشی خوردم

دیگه بعدا کلی گریه کرد و دو روز عذاب وجدان داشت 🤐

ی بارم وسط دعوای زن دایی و داییم رفتم نذارم زندایی رو کتک بزنه هیچکس هیچکاری نمیکرد

ی تو گوشی مفصل هم اونجا خوردم😑

البته اون دیگه کسی ازم معذرت خواهی هم نکرد🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان هیچی منم ازش کتک خوردمولی بابا خیلی فرق داره

چ ابهتی داره این مادرایرانی😂🐆🐅

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مقصر من بودم ولی دلیل نمیشد بزنهخودشم نشست گریه کرد بعد اینکه زد😭

من این حرفو بهت زدم تا بدونی بابات هنوز دوستت داره وبراش همون دختر عزیزش هستی ورابطتون رو ترمیم کنی از حرفات مشخصه دختر خوبی هستی ولی شاید دیده داری بدجور باخواهرت دعوا می کنی ختما بهتون تذکر هم داده بوده قبلش ودرنهایت اونم کنترلش روازدست داده که خودش هم سریع پشیمون شده 

پیش میادعزیزم غصه نخورالان ک پشیمون شده معلومه خیلی عصبی بوده از عمد نبوده کارش

آخه اون میدونه خیلی دوسش دارم یه لحظه دلش ب رحم نیومد اونطور با لگد زد

کمرم هنوز درد میکنه😭😭

ی درصد احتمال نمیدی باباش خودش موجی باشه؟

یهو موجی شد ؟چرا عادت دارید همیشه حق رو به خودتون بدید وقتی برای بار اول زده یعنی دست بزن نداره ببین چی شده آنقدر عصبانی شده احتمالا خیلی هم بی دلیل نزده وقتی دختری فقط با یک بار اشتباه پدر بهش میگه حیوون معلومه همچین مودب و مظلوم نیست

آخه اون میدونه خیلی دوسش دارم یه لحظه دلش ب رحم نیومد اونطور با لگد زدکمرم هنوز درد میکنه😭😭

ببین عزیزم موقع عصبانیت دیگه کسی این‌چیزها حالیش نیست

منم بچه بودم میگم ک ی بار ی تو گوشی خوردم 

ولی خیلی پوست کلف تر از این حرفا بودم 

مهم این هست که میگی پدرت پشیمون هست

ینی عصبی شده و دیگه چیزی هست که اتفاق افتاده 

خوبه که نشه 

حالا که شده سعی کن بهش فکر نکنی 

من این حرفو بهت زدم تا بدونی بابات هنوز دوستت داره وبراش همون دختر عزیزش هستی ورابطتون رو ترمیم کنی ...

از نظر اونا چون ۳ ساله پشت کنکورم یعنی دارم مفت میخورم تو خونه هرخرجیو چوب میکنن تو چشمم اونطور ک میگن منم اعصابم خورد میشه میدونم باید قدر هرجایی ک کردن بدونم ولی خب هرروز منت

الانم ک دیگه کتک پس‌فردا معلوم نیس دیگه چ بلایی سرم بیارن