2777
2789
عنوان

بابام برای اولین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 91 پست
متاسفانه اصلا اینطور آدمی نیست بشینه به حرفای من بگه باشه ببخش دخترم فلان بدتر هرچی بشینی حرف بزنی ح ...

در هر صورت گلایه کن (مثلا در این حد که انتظار چنین رفتاری را از شما نداشتم)، حتی اگه در ظاهر حق جانب باشه و معذرت خواهی نکنه (البته همین که گریه کرده، نشون میده خودش بعدا متوجه شده). صحبت کردن در مورد احساست، کمکت می کنه که حال روحیت زودتر روبراه بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وقتی خواهرت صداشو بلند کرده و تو شروع ب داد کردی، پس این اجازه رو ب پدرت بده ک اونم عصبانی بشه از رفتار تو... و تو به خودتی اجازه میدی ک بهش بگی حیوون!!! خیلی زشته این بی ادبی، مغرور بودن ک فقط حق ب جانب باشی،  

اگر این کتک رو از مادرت میخوردی اونقدر به دلت نمیومد تا پدر ولی باباها هم آدمن، وقتی دفعه اولش بوده بدون فشار زیادی بهش اومده و رفتارت زشت بوده خیلی،،، 

خودت هم چون 3 سال پشت کنکور موندی حس بدی داری و هرچیزی رو منفی برداشت میکنی، 

در هر حال انشاءالله موفق باشی و راه زندگیتو پیدا کنی،

از پدرت ب دل نگیر مهم اینه ک حامیت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر صورت گلایه کن (مثلا در این حد که انتظار چنین رفتاری را از شما نداشتم)، حتی اگه در ظاهر حق جانب ...

خودمو میشناسم متاسفانه خیلی کینه ایم و کتک واقعا برام قفل بود الان فقط یه نفرت بزرگ تو دلمه و قراره بمونه دیگه نگاهم و دلم مثل قبل نمیشه

همونطور که سر مامانمم همین شدم

خودمو میشناسم متاسفانه خیلی کینه ایم و کتک واقعا برام قفل بود الان فقط یه نفرت بزرگ تو دلمه و قراره ...

می فهمم. ولی سعی کن با یک تراپیست صحبت کنی. این به خاطر خودت هست. چون این کینه و نفرت، به خودت آسیب میزنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چرا مامانت اینطوریهتقاص فرق گذاشتنشو خواهرت میده

نه والا هیچکس تقاص پس نمیده روز به روز صمیمی تر میشن باهم و من تنها

سعی میکنم با مامانم خوب باشم ولی خب یه دنیا رفتارش فرق میکنه با اونی ک با خواهرم رفتار میکنه

انگار که با من مجبوری حرف میزنه 

نه والا هیچکس تقاص پس نمیده روز به روز صمیمی تر میشن باهم و من تنهاسعی میکنم با مامانم خوب باشم ولی ...

نه تنها نیستی اونا خانوادتن و هیچ وقت ازت نمیگذرن فقط مثل بقیه خانواده ها ناآگاه و پر از اشتباهن

نه تنها نیستی اونا خانوادتن و هیچ وقت ازت نمیگذرن فقط مثل بقیه خانواده ها ناآگاه و پر از اشتباهن

قبلا بارها به مامانم گفتم اشتباهشو ولی خب لابد دلش اینو میخواد دیگه محبت زوری نمیشه

انقدر تو گوش پدرم میخونه هراشتباهمو انقدر مظلدم نمایی میکنه ک اونم انگار داره یواش یواش شبیهش میشه

درسته حرفت حتما مامانت میخواد که تو رو منزوی نگه داره رو حرفش حرف نزنی

اره متاسفانه

مادربزرگم نمیتونه زیاد کارای خونشو بکنه هرروز بلا استثنا پشت تلفن از بی عرضگی مامانبزرگم با خاله هام حرف میزنه( درحالی ک خب بیچاره پیره دیگ واقعا نمیتونه)جوری که واقعا از این بحث خسته شدم انقد که هرروز میگه اونام نسبت بهش پر کرده

دیگه فکر کن چقدر راجب من با بابام ک بیخ گوششه حرف میزنه