2777
2789
عنوان

بابام برای اولین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 91 پست
قضیه اینکه من کنکوریم خرج کلاس و اینام فشار آورده به کل خانواده و درکل هرخرجی میکنن یه منتهمنم دوس ن ...

چی بگم گل دختر ،خوب خودت از اوضاع اقتصادی با خبری  اکثرا تحت فشار شاید خودتم به خاطر استرس کنکور کمی تند و عصبی رفتار میکنی به هر حال الان فقط به درس و کنکور برس  و سعی کن حال خودت رو خوب کنی پدرت رو هم ببخش بدون هیچ احدی در عالم به اندازه پدر و مادر پناه بچشون نیست اینم دو روز دیگه حالت بهتر میشه و کم کم فراموش میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این فشار روی شما که هزینه به عهده ات نیست اینقدر اذیت کننده است یه کم هم پدرت را درک کن تو این گ ...

ببین من بچه نادونی نیستم ک قدر ندونم ولی چندین سال هرچی قبول شدم یه ایراد دراوردن علاقمو هیچ کردن و خرج زیادی‌گذاشتن چیزی ک اونا میخوان رو قبول شم حالا که نتونستم از هرجهت یه حرف یه منت یه دعوا

هرروز بحث ما شده این

مقصر من بودم ولی دلیل نمیشد بزنهخودشم نشست گریه کرد بعد اینکه زد😭

خب دیگه بابای خوبیه اول اینکه تا الان خودشو کنترل کرده نزده دوم اینکه بعد زدن پشیمون شده ...ببخش توام دیگه 🤨

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بی‌خود کرد زد بگو بهش بگو از چشمم افتادی 

بی خود کرد منت گذاشت بچه دار شدن همینه دیگه خرج داره وظیفشه باید بده ولی توهم میبینی اینجورین امسال بشین بخونم هرچیزی شد تمومش کن 4سال کنکور نمیشه که 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

ی درصد احتمال نمیدی باباش خودش موجی باشه؟

قطعا کار بدی کرده زده هیچ شکی درش نیست

ولی کسی که موجی باشه توی چندین سال بارها خودش رو‌نشون میده!!!!

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من بچه نادونی نیستم ک قدر ندونم ولی چندین سال هرچی قبول شدم یه ایراد دراوردن علاقمو هیچ کردن و ...

خوب گلم شما که میدونی دعوا کردن اوضاع را بدتر میکنه خودت هم رعایت کن 

به خدا گاهی بچه ها جوری رفتار میکنن که هر پدر و مادری را از زاییدنشون پشیمون میکنن

الان چطور دلت میاد به پدرت بگن موجی 

یعنی تمام خوبیهاش با یک بدی یادت رفت 

وقتی ازدواج کردی میفهمی پدر داشتن یعنی پناه

بعدا که آرام شدی حتما با پدرت صحبت کن و بگو انتظار چنین رفتاری را نداشتی. اجازه نده این اتفاق تلخ، ب ...

متاسفانه اصلا اینطور آدمی نیست بشینه به حرفای من بگه باشه ببخش دخترم فلان بدتر هرچی بشینی حرف بزنی حق به جانب تر میشه...

من یه عملی کردم خواهرم یه بخش از پولشو داده خودش میدونه من قلبا قدردانشم ولی خب خیلی اینو تو زبون نگ ...

شما خودت میگی منت میذارن سرم سرخرجای زیاد. ازینور میگی قلبا قدردانشم ب زبون نیاوردم. خب ببین کاد خوبیه این کار؟هرچند ک الان متوجه حرفم نمیشی چندسال دیگه میشی

parasoo1989@

متأسفم منم همچین خاطره بدی دارم از بابام هیچ وقت منو نزد ولی یه بار سر یه قضیه ای که یادم نیست جوابشونو دادم اومد زد تو گوشم انقد متنفر شدم که سریع با اولین خاستگاری که بعدش اومدبرام ازدواج کردم 

شما خودت میگی منت میذارن سرم سرخرجای زیاد. ازینور میگی قلبا قدردانشم ب زبون نیاوردم. خب ببین کاد خوب ...

قبول کن فشار رومه من موندم درس بخونم یا هرروز بشینم بحث پول کنم

خب خرج میکنن میگن بخاطر خودته بعد فکر کن یه لیوان از دستت بیفته میشینن فلسفه میچینن منم خب یه ظرفیتی دارم 

متأسفم منم همچین خاطره بدی دارم از بابام هیچ وقت منو نزد ولی یه بار سر یه قضیه ای که یادم نیست جوابش ...

من از بچگی مامانم بین منو خواهرم فرق میذاشت و اونو خیلی دوس داره خب انتظار محبت اصلا ندارم و ندیدم ازش تنها امید زندگیم پدرم بود اونم ک دست و پاش درد نکنه

کلا دیگه کسی طرفم نیست 

دختر خوب ببین . خودت داری میگی. فشاار زیاده رو پدرمادرا درک کنید. 😔نذار ب اینجا برسه

منم خستم اونم درک میکنم خستس 

با کتک حل میشه یعنی

الان من دیگه با تاکید ک زد قدرشون میدونم دیگ بشینم پای درسم