2777
2789
عنوان

معلم با خط کش فلزی زده تو سر بچه‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست
اگر معلمش اینقدر بده بخاد تکرار کنه من بودم معلم یا نهایتا مدرسه رو عوض میکردم

مدرسش با اینکه دولتیه خیلی خوبه معلم کلاس اول و دومش خیلی خوب بود کادر مدرسه هم خوبن این معلمه نمیدونم چرا اینطوری از آب دراومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسش با اینکه دولتیه خیلی خوبه معلم کلاس اول و دومش خیلی خوب بود کادر مدرسه هم خوبن این معلمه نمیدو ...

خودت زنگ بزن به مدير

بگو دوماهم نشده يك بچه از رفتار مدرسه خودشو كشته

معلم كلا نبايد كسي رو بزنه چه بچه من چه اون بچه

💕

اسی من بودم چن خودم زخم خوردم مدرسه رو به خاک و خون می‌کشیدم تا معلم رو اخراج نمی‌کردن ول کن نبودم

آخه دستم زیر ساطورشه میترسم با بچه‌ام لج کنه وگرنه شوهرم رفته به مدیر گفته باز من نگرانم معلمه شروع نکنه به اذیت بچه‌ام

اعتراض کردیم معلمه بیشتر لج نمیکنه به پسرم اخم و تخم کنه یا اذیتش کنه؟

باید با چند تا از مامانا درمیون میزاشتی و دسته جمعی می‌رفتید مدرسه حالا هم اگر با مادرهای دیگه در ارتباط هستید حتما باهاشون مطرح کنید در جریان باشند چه بسا بچه های دیگه رو هم زده باشه

خیلی دلم میخواد اینکار را باهاش بکنم ولی میترسم تلافیش را سر بچه‌ام دربیاره

بکشونش به آموزش پرورش ببین بازم جرات میکنه بچه ی مردمو کتک بزنه یا نه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

باید با چند تا از مامانا درمیون میزاشتی و دسته جمعی می‌رفتید مدرسه حالا هم اگر با مادرهای دیگه در ار ...

به مامان بغل‌دستیش گفتم اونم پدرش به معاون مدرسه زنگ زده از حالا به بعد میدونم جرعت نمیکنه بچه‌ها را بزنه ولی میترسم چون ما رفتیم به مدیر گفتیم با بچه لج کنه بهش اخم و تخم کنه

اعتراض کردیم معلمه بیشتر لج نمیکنه به پسرم اخم و تخم کنه یا اذیتش کنه؟

نه اگر ادیتش کرد برو حراست اموزش پرورش معلم رو سریع اخاج میکنن یا تهدید کن میرم حراست اگر بچم ادیت بشه دیگه میترسن