2777
2789
عزیزدلم میفهممت ،نور گوشی بدتره برات، کی قرص سوم رو خوردی؟ سعی کن نگاه گوشی نکنی خودتم یکم ماساژ بده ...

شما سردردت ضربانیه؟

میگن میگرن ضربانیع ولی از من نیست 

یک درد خیلی خیلی خیلی شدید بالای سرم تیر می‌کشه تا گوش و چشم و گردنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسکنی یبار آرومم کنه سری بعد دیگ جواب نمیدعالان بدنم به آمپول هم مقاوم شدهشما اون راهی که گفتی چی ...

اوه چه بد ...بببین اون برا سردردهاییه که دراثر ضربه تو سر به وجودمیاد مثلا از یه جای بلند بپری یا بالشت بد باشه یا صربه ای تو سرت بخوره اصلا مسکن نمیشه وحالت تهوع داری باهاش فکر نکنم مال شما اینجوری باشه

اوه چه بد ...بببین اون برا سردردهاییه که دراثر ضربه تو سر به وجودمیاد مثلا از یه جای بلند بپری یا با ...

بنظرت مسکن بخورم باز ؟

کیست کبد هم دارم میترسم 

بخاطر همین مسکنا و شیافا گرفتم

بنظرت مسکن بخورم باز ؟کیست کبد هم دارم میترسم بخاطر همین مسکنا و شیافا گرفتم

از شیاف استفاده کن ضررش کمتره همین نور گوشی سردردتو بتر میکنه برو یه جا تاریک یه دستمال ببند پیشونیت واستراحت کن

شما سردردت ضربانیه؟میگن میگرن ضربانیع ولی از من نیست یک درد خیلی خیلی خیلی شدید بالای سرم تیر می‌کشه ...

من کلا میگرن دارم و مواقع پریود خیلی شدید میشه گاهی اوقات یک طرفه هست ولی پیش اومده کل سرم هم باشه، اگه دکتر نرفتی و نمیدونی میگرنه حتما یه معاینه بشو

من کلا میگرن دارم و مواقع پریود خیلی شدید میشه گاهی اوقات یک طرفه هست ولی پیش اومده کل سرم هم باشه، ...

رفتم الان ۵ ساله که درگیرم 

منظورم اینه میگن میگرن دردش ضربانی هست از شما هم نبض میزنع ؟

برا من اینطور نیست اصن 

رفتم الان ۵ ساله که درگیرم منظورم اینه میگن میگرن دردش ضربانی هست از شما هم نبض میزنع ؟برا من اینطور ...

بعضی اوقات هم نمیزنه ولی خب اکثرا که یک طرفه هست رو شقیقه رگ متورم میشه و دل میزنه