منم ا ماهه شروع کردم بخوندنش انشالله ثابت قدم باشیم در خوندنش از خدا بچه های سالم و صالح میخوام اسمم ...
توی قنوت نماز شب چیا میخو نید ؟
قنوت یک رکعت وتر منظورمه.
خواستمونو به زبون بیاریم عیب نداره و ویه قنوت رو همبخونیمیا هر ایه ای ک دلمون بخواو
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
توی قنوت نماز شب چیا میخو نید ؟ قنوت یک رکعت وتر منظورمه.خواستمونو به زبون بیاریم عیب نداره و ویه ق ...
قنوت وتر اول ۴۰ بار اللهم الغفر للمومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات، ۷۰ بار استغفرالله ربی و اتوب الیه، ۷ بار هذا مقام العائذ بک من النار ، ۳۰۰ بار العفو،
قنوت وتر اول ۴۰ بار اللهم الغفر للمومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات، ۷۰ بار استغفرالله ربی و ات ...
ممنونم جانم سپاس❤️😍التماس دعای مقابل 🌹
خدا لطفشو شامل حالتون کنه.🌹
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍