2777
2789
عنوان

اشتهای بچه دوماههه ام کم شده چیکارکنم لاغرشده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 53 پست
هرماه میبرم آره خوب بود اون موقع که از بعد واکسن دوماهگی اشتهاش کم شد دوهفته دیگ باز تقریبا باید برم ...

منم واکسن دوماهگی بچمو زدم تا دوهفته اشتهاش کم بود رفته رفته درس شد

زود ب زود خدایی نکرده مریض نمیشه؟من گفتم دیگ شیرخودمو ندم بدتر این بچه گیج شده

اتفاقا همیشه خدا مریضه،الان سه ماهه داره سرفه می کنه،توروخدا فقط شیر خودتو بده،من در حق بچم ظلم کردم،الان پسرمو فقط شیر خودمو میدم سه ماهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش ب شیر مادر چیه بنظرت ..؟چون خیلیارو دیدم شیرمادرمیخورن ولی بد غذاان ازچیه

بنظرم شیر خشک قندش زیاده ،سیری کاذب میاره و بچه بی اشتها میشه،یا الکی چاق میشه،شیرمادر قندش کمتره،در عوض پروتئین بیشتری داره و سیریش واقعیه

اتفاقا همیشه خدا مریضه،الان سه ماهه داره سرفه می کنه،توروخدا فقط شیر خودتو بده،من در حق بچم ظلم کردم ...

جدی میگی  پس چرااینجا میگن ربطی نداره اصلا ب شیر وفلان .. الان ی خانومه میگفت اون بچم ک شیرخودمو دادم بیشتر مریضه دائم ویروس میگیره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بنظرم شیر خشک قندش زیاده ،سیری کاذب میاره و بچه بی اشتها میشه،یا الکی چاق میشه،شیرمادر قندش کمتره،در ...

اها

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم واکسن دوماهگی بچمو زدم تا دوهفته اشتهاش کم بود رفته رفته درس شد

خداکنه منم فکر کنم دوهفته شد امروز

نه والا من دخترم الان سه ماهه مریضه

چیکارکنم بنظرت شیرم کمه باشیرخودم ازاول سیرنمیشد شیرخشک دادم کنارش ولی هنوز شیرم خشک نشده 

میترسم شیرخودمو بدم کم وزن بگیره

چیکارکنم بنظرت شیرم کمه باشیرخودم ازاول سیرنمیشد شیرخشک دادم کنارش ولی هنوز شیرم خشک نشده میترسم شیر ...

ببین وزن کم نترس،مطمعن باش این بدن سالم تره و قوی تر،چون وزن واقعیه،نه قندو چربی الکی