2777
2789

هم شیرخودمو میدادم هم شیرخشک از بعد واکسن ۲ ماهگیش نه درست شیشه میخوره ن شیرخودمو هردوشو گریه میکنه یا گریه میکنه ک شیرخودمو بدم یوقتایی کلاگیج شده انگار بنظرتون هرچقدرم گریه کرد فقط شیرخشک بدم ک دیگ بچه از سردرگمی دربیاد؟

اشتهاش چرا کم شده قبلا ۱۲۰ تا میخورد الان دوماهه باید ۱۵۰ میل دراصل بخوره ک ۶۰ تا فقط میخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دکترمولتی ویتامینم براش نوشته ..

برای اشتهانگفتم ب دکتره خودش نوشت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ماه می بری چکاب؟ دکتر چی گفت؟

هرماه میبرم آره خوب بود اون موقع که از بعد واکسن دوماهگی اشتهاش کم شد دوهفته دیگ باز تقریبا باید برم بهداشت

چقدر وزنش كم شده؟

وزن نکردم‌ک ..دوهفته دبگ باز باید برم بهداشت ..مشخصه سبک شده لپاش اب شده

احتمالا کولیک داره.اگه حوری گریه نیکنه که سیاه میشه.یا موقع شیر خوردن هی خودشو میکشه عقب و با ناله م ...

اره کولیک ک داره ..ازاول داشت قطره کولیکز و گرمیچر میخوره ..

شیرخشک نان معمولی هم میخوره

نگران نباش داره برذگتر میشه بازیگوش شده فک نکنم به واکسن ربطی داشته باشه تو اروم باش و باهاش کنار بی ...

اره دقیقا..گریه میکنه ک شیرخودمو بدم ولی شیرم کمه ازاول شیر خشکی شد 

مولتی ویتامین که از ۴ ماهگی شروع میشه الان فقط باید آ د بخورهچند ساعت یکبار شیر میدی؟

پس چرا متخصص نوزادان نوشت واسش 

بچ من دوماه و ده روزشه نود تا میخوره شیر خودمم میخوره بنظرت زیاذ نمیذی😑

خب عزیزم شما شیر خودتم میدی..

من دراصل شیرخشکه فقط خودم شیر ندارم کمه خیلییی کم فقط یبار درروز شاید اونم شیرخودمو بدم