2777
2789

فردا 26 سالم میشه

خیلی حس بدی دارم احساس می کنم سنم خیلی زیاد شده 

خجالت میکشم این روزا از خدا فقط یه چیز می‌خوام واقعا هم دارم براش تلاش میکنم اگه بشه همه چی رو فراموش میکنم حتی گذشته تلخمو چون میدونم زندگی دوباره رو شروع میکنم 

من با این سنم از خودم بدم میاد همه هم سن و سال های اطرافم ازدواج کردن 

هر چند خودمم علاقه ای به ازدواج ندارم ولی خب احساس می کنم توی خونه یه موجود اضافیم 🥺

من به خاطر مشکلات خانوادگی دیر دانشگاه رفتم خلاصه الان فقط مدرک کارشناسی دارم هنوز سرکار نرفتم البته من دنبال یه کار درست درمونم وگرنه جا زیاده برا کار کردن 

حالا تا چند وقت دیگه میرم سرکار و مستقل میشم 

ولی خب آدما وقتی روز تولدشون که میشه دلشون میگیره شاید از گذر عمر شایدم از اینکه برای کسی مهم نیستن حس بی ارزشی میگیرن نمیدونم اما من این دفع دوست دارم برم تو زمین یا تو آسمون خیلی خجالت میکشم

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

تولدت مبارک دختر مهربون💚🥹 مطمئن باش خدا بهترین زندگی برات در نظر گرفته

مرسی عزیزم 🥺

انشاالله که همین طور باشه 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.