2777
2789
عنوان

پدر شوهر

355 بازدید | 32 پست

دوستان من با پدر شوهرم یکم مشکل دارم از اونجایی شروع شد که برای عروسیم هیچ هدیه ای نداد کمکی نکرد و جلو همه فامیل ها و مهمون ها ابروم رفت( هزینه عروسی و طلا عقد و عروسی همگی شوهرم داد) بعدشم برای پاگشا هیچ هدیه ای نداد برای تولدم حتی زنگ نزن یا پیام نداد درصورتیکه تولدش اولین نفر من تبریک میگفتم و خیلی براش احترام قائل بودم 

فهمید سر هدیه عروسی ناراحتیم به شوهرم گفت ملکمو میفروشم ۳۰ تومن بهتون میدم(۸ ماه از ازدواجمون میگذره) ملکشو فروخت ولی باز هیچ پولی به ما نداد حتی برای جهیزیه از پدر مادرم ی تشکر هم نکرد حالا بنظر شما من چه رفتاری باید باهاش داشته باشم لطفا کمکم کنید

نظرم اینه تو به پدرشوهرت چیکار داری ولش کن بابا. کمک نکرد به جاش کار اونم بهت افتاد تو بهش کمک نکن با سیاست و تمام. خودتو ناراحت نکن چون این ادما دیگه شخصیتشون شکل گرفته نمیتونیم تربیتشون کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی توهم خدمات و تبریکاتت رو قط کن که توقع نداشته باشی

اخه شوهرم میگه کوتاه بیا این همین جوریه تا وقتی فامیلش نباشی دوست داره بعدش خیالش راحت میشه که طرف عروسشه یا دامادشه دیگه ولش میکنه

جهیزیه روتوروخدااینقدرنکنین توچشم خانواده شوهرپدرت داده دستش دردنکنه برای رفاه دخترش داده.......ولی اینکه قولی که داده عمل نکرده واقعابدبوده زندگبتوخودت بسازازاین خانواده آبی گرم نمیشه ......

جهیزیه روتوروخدااینقدرنکنین توچشم خانواده شوهرپدرت داده دستش دردنکنه برای رفاه دخترش داده.......ولی ...

نه عزیزم تو چشمش نزدم ولی شما مادر شوهر بشی عروست جهیزیه بیاره به خانوادش نمیگی ممنون؟

چند سالشونه؟

من فکر میکنم هیییییچ توقعی از یک مرد سن بالا نباید داشت.

کلا مردهای سن بالا توی یک فاز دیگه هستن.

شاید با پدرت و یا اقوام خودت مقایسه میکنی؟

آدم ها متفاوتن