2777
2789
عنوان

شما طلا به خواهرشوهرتون قرض میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 84 پست
نهمیگه قرض بدید بعدا به همون اندازه مثلا ۱۰ گرم بدیم ۱چ گرم میخرن

گفتم که.شما یک صلحنامه بااومینویسید فعلامثلا درخونه خریداری شده ۱۰ درصد شریک میشین. بعدمینویسین هرزمان که اوخواست میتونه با تحویل همون ۳۰گرم طلا باهمون عیار به شما ، ۱۰ درصدسهم شمارابه نام خودش بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشت و تونست و نداد؟

اگه اینطورباشه خییییلی ساده ای که میخوای به خواهرش قرض بدی

نده خانوم

اون قومیکه گفتم برادرم بود ندار نیست چه بسا حقوق و درامدش از ما هم بیشتر باشه،و اون قرض برای خرجکرد مراسم پدرمون بود و اون ساطوری که مبگم سر فروش خونه ارثی،میخواست بزنه زیرش نرفتم برای امضا تا حقمو گرفتم بعد

چقدر بعضی خانوما ساده این

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اگه اینطورباشه خییییلی ساده ای که میخوای به خواهرش قرض بدینده خانوماون قومیکه گفتم برادرم بود ندار ن ...

اره خیلی دلم مهربونه و ازین کارم بدم میاد ولی خوبیاشو نمیتونم ندید بگیرم 

نهمیگه قرض بدید بعدا به همون اندازه مثلا ۱۰ گرم بدیم ۱چ گرم میخرن

خب آخه وقتی میخوادخونه بخره دیگه مشکلی نیست همچنان که اومیخوادسودکنه شماهم بایدمواظب طلاتون باشین. چون اگه خدای نکرده برگردونه روابطتون تیره میشه. اینجوری اونم قبول میکنه مطمین باش

من عروس دیدم ‌که این کار رو کرده

برای خونه خریدن خواهرشوهر

اونم پس داده دقیقا

البته اونا اینطوری بودن که هم نسبت فامیلی داشتن از قبل، هم اینکه دو تا خواهر و برادر با دو تا خواهر و برادر ازدواج کرده بودن... یعنی هم عروس بود هم خواهرشوهر و هم اون نسبت فامیلی از قبل رو داشتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میخواد خونه بخره

همه طلاهات رو نده ولی یه بخشی رو بده بهش حتما

و مدرک بگیرید ازش که فلان مقدار گرم طلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب آخه وقتی میخوادخونه بخره دیگه مشکلی نیست همچنان که اومیخوادسودکنه شماهم بایدمواظب طلاتون باشین. چ ...

اخه ۱۰۰ تومن مثلا یه دونگ ۳میلیارد ک نمیشه من بخوام ادعای شراکت کنم میتونم فقط فاکتور طلامو نگه دارم که بعدا دبه نکنه