2777
2789
عنوان

شما طلا به خواهرشوهرتون قرض میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 84 پست

شما بااین شرط که میگم انجام بدهید:

بگین به اندازه قیمت طلاهامون ماهم در خونه ای که میخری شریک میشیم وسندهم به همون نسبت به اسم شمابخوره. اگه اجاره دادبه همون نسبت سهم شمابهتون اجاره پرداخت بشه 

نه راستشداداشش بهش کمک کنه مادر پدرش کمک کننمن طلا بدم از کجا معلوم پس بدهیعنی شوهر من مدلی هست که ق ...

بدی زیاد داشتن ولی خوبیم داشتن

من یه اخلاقی دارم باوجود همه بدی های شوهرم ولی مثلا یادمه ۵سال پیش ۱۰ تومن به داداشم قرض داده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بااین شرط که میگم انجام بدهید:بگین به اندازه قیمت طلاهامون ماهم در خونه ای که میخری شریک میشیم و ...

نهمیگه قرض بدید بعدا به همون اندازه مثلا ۱۰ گرم بدیم ۱چ گرم میخرن

چیزی میست گفتنت که اعتماد به نفس پایینت رو‌ میرسونه،همین بقول خودت چیزی نیست میتونه تو بن بستها(ان شاالله هرگز پیش نیاد) راه گشا باشه,ولی به شخصه خیر،چون کلا نه طلا و پول نقد هرچیزی قرض گرفتنش خوبه!!پس دادنش سخت

چه کاریه نده راااحت

من فقط حدود ۶۰گرم سر خرید خونه به همسرم قرض دادم و گفتم به وزن پس میگیرم که علاوه براینکه نصف خونه رو بنامم زد بخشی از قرضش رو هم کم کم پس داد(طلا نمیدادم هم بنام میزد چون برنامه و هدفش از اول همین بود،ولی صاحبخونه پولمونو لج کرده بود نمیداد اگه طلا نمیدادم خریدمون کنسل میشد)یه بارم زیر ۵گرم به کس دیگه از اقوام که همونم میل نداشت بده و اگه گوشتش زیر ساطور من نبود و جای دیگه به امضام نیاز نداشت پسش نمیداد ولی گرفتم و دیگه هرگز جز به همسرم به کسی قرض نخواهم دادش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دقیقا منم میترسم ولی خوبیاییم داشته

پدرمنم کلی خوبی داشتش برامن ۱۰گرم‌بودش امانت خونشون گذاشته بودم‌گرمی ۳۵۰۰رفت فروختش یکماهه پیش همونقدربهم دادش درصورتی که طلاس من ۱۰۰تومن قیمتش بودش اونم بامنت

چیزی میست گفتنت که اعتماد به نفس پایینت رو‌ میرسونه،همین بقول خودت چیزی نیست میتونه تو بن بستها(ان ش ...

میشه تایپیک آخر منم‌نظر بدید🌹ممنون میشم

اسی بنظرم نده چون اگر نده نمیتونی هیچ کاری بکنی به زندگیت لطمه میخوره بگو که طلاهام‌یادگارین و مصرفی خودم اگه پس انداز طلا داشتم میدادمت 

سری ک درد نمیکنه با دستمال نمیبندن