میشه تایپیک آخر منمنظر بدید🌹ممنون میشماسی بنظرم نده چون اگر نده نمیتونی هیچ کاری بکنی به زندگیت لط ...
چشم گلم
آفرین طلا پس انداز زندگیه خودمونه یه نه بگو و راااحت
بخدا من عقد بودم همسرم چون اتاق خوابم طبقه بالا بود خیلی گرم میشد پنکه جوابگو نبود همسرم برام کولر پنجره ای خرید موقع عروسی برای خونه خودمون اسپیلت خریدیم خواهرشوهرم گفت اونو بدیم من میخوام ما اونو کارشده ۶۰۰خربده بودیم کمتر از یکسال استفاده به این ۳۰۰فروختم،فکر کن سال ۹۵ این پول یه کرایه خونه بود برامون و چندماه پولشو نمیداد از بس مقت خوره،آخرش دیدم این اصلا به خودش نمیذاره داشتا مثلا دیده بود جهیزیه من پرده دکور و کوسن رو ست زدم اونم رفت برای خونش همین کاررو کرد گفتم مبارک خوب کردی شیکه،دیدم اصلا نمیگه حواسم هست بهت بدهکارم یا چی،،بار چند وقت شد به رو زدم که میخوام بهش برخورد و با ناراحتی پس داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ماماست واسه دوتازایمانم کمکم کرد وامم گرفت با شوهرم نصف کردن سود کردیم
پس الان واقعا بدجنسی هست خودتو بکشی کنار.....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
طلا ندین بنظرم به شوهرتون بگید بجای طلا به خواهرش پول قرض بده و کمکش کنه
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣