2777
2789
عنوان

شما طلا به خواهرشوهرتون قرض میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 84 پست
میشه تایپیک آخر منم‌نظر بدید🌹ممنون میشماسی بنظرم نده چون اگر نده نمیتونی هیچ کاری بکنی به زندگیت لط ...

چشم گلم

آفرین طلا پس انداز زندگیه خودمونه یه نه بگو و راااحت

بخدا من عقد بودم همسرم چون اتاق خوابم طبقه بالا بود خیلی گرم میشد پنکه جوابگو نبود همسرم برام کولر پنجره ای خرید موقع عروسی برای خونه خودمون اسپیلت خریدیم خواهرشوهرم گفت اونو بدیم من میخوام ما اونو کارشده ۶۰۰خربده بودیم کمتر از یکسال استفاده به این ۳۰۰فروختم،فکر کن سال ۹۵ این پول یه کرایه خونه بود برامون و چندماه پولشو نمیداد از بس مقت خوره،آخرش دیدم این اصلا به خودش نمیذاره داشتا مثلا دیده بود جهیزیه من پرده دکور و کوسن رو ست زدم اونم رفت برای خونش همین کاررو کرد گفتم مبارک خوب کردی شیکه،دیدم اصلا نمیگه حواسم هست بهت بدهکارم یا چی،،بار چند وقت شد به رو زدم که میخوام بهش برخورد و با ناراحتی پس داد

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بااین شرط که میگم انجام بدهید:بگین به اندازه قیمت طلاهامون ماهم در خونه ای که میخری شریک میشیم و ...

عزیزم طلا قرض میگیره و طلا هم پس میده 

چرا تو خونه شریک بشن

راستش من سه تا خواهرشوهر دارم که یکیش با اینکه خیلی دخالت کرده تو زندگیم ولی امانت دار و کار درسته

به احتمال زیاد اگه بخواد میدم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من ۱۰۰گرم دادم خونه خریدن

الان برگردونده فقط ۳۵گرمش مونده

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
چون ماماست واسه دوتازایمانم کمکم کرد وامم گرفت با شوهرم نصف کردن سود کردیم

پس الان واقعا بدجنسی هست خودتو بکشی کنار..... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به كسي ك وضع ماليش خوب باشه

يا حقوق بالايي داره 

قرض ميدم ك ميدونم هرجوري شدع داره طلاي من پس بده

ولي به كسي ك هيچي نداره حقوق درست حسابي هم نداره نميدم.

تجربه كردم ها به يكي دادم خودش هيچي نداره ك پول منو پس بده حتي اينده

💕

چه شناخت داری چه نداری 

اصلا و ابدا نده 

خواهش میکنم 

بگو دوست دارم بهت بدم ولی خودم نیاز دارم 

مراسمی چیزی بشه 

همینا رو هم نداشته باشم شوهرم ادم بده میشه 

اصلا ول کن ارام صحبت نکن 

حتی اگر سند و اینا هم بده دفترخونه ای بازم نده

اخه ۱۰۰ تومن مثلا یه دونگ ۳میلیارد ک نمیشه من بخوام ادعای شراکت کنم میتونم فقط فاکتور طلامو نگه دارم ...

الان طلاگرمی چندهست شماگفتی چندگرم داری؟

اگه ۱۰۰ تومن میشه واطمینان داری اشکالی نداره.امابرای فروش احتمالافاکتور نیازهست 

طلا ندین بنظرم به شوهرتون بگید بجای طلا به خواهرش پول قرض بده و کمکش کنه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣