حالا کاری به اون ندارم پشت تلفن تو تماس ۵ دقیقه ای دوتا سوتی فاجعه دادم از دیروز فکرم درگیره دارم عذاب میکشم چرا بلد نیستم مثل ادم حرف بزنم تو چت اینقدر خوبم مثلا الان میدونم باید میگفتم التماس دعا خوش به سعادتتون و ... ولی وقتی دارم حرف میزنم عقلم اندازه بچه ۵ ۶ ساله نمیکشه اگه بدونید چی گفتم حتی خجالت میکشم یاد اوریش کنم الهی بمیرم تا بیشتر از این رسوا نشدم
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
پیش میاد .منم پارسال کربلا بودم . یکی از اقوام مادر شوهرم گفت زیارت قبول گفتم ممنون از شما هم قبول ب ...
منم همکار اقام چند روز پیش از توالت دراومد رو به رو شدیم یهو گفتم خسته نباشید😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بالاخره منظورت این میشه که زیارتتون پر از برکت باشه براتون،بی ربط نیست بنظر من،زیاد هم بد نشده،درسته متداول نیست گفتن مبارک در مورد زیارت،بعد هم اون الان فکرش درگیر چیزای دیگه هست،۲روز دیگه هم اصلا یادش نمیاد،بعدا هم که برگشت میتونی جبران کنی و اونجور که همه میگن بگی