2777
2789
عنوان

جاریم دیروز زنگ زده بود میخواست بره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 147 پست
اخه احساس کردم خندید سنش زیاده ها حالا شاید ابرو داری کنه به کسی نگه

نه بابا بیخیال فکرنکن مطمئن باش اونم یادش رفته

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس زیارت شمام پیشاپیش مبارک🤣🤣انشالله سالم و سلامت بری

کلاه قرمزی میگفت تولد عید شما مبارک یاد اون افتادم😂

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم همینم تو حرف زدن هول می کنم یه چیزهایی می گم بعد اعصابم خورد می شه مثلا زن دایی شوهرم تو مهمونی ...

😂😂😂😂وای خدا طفلی مادرت

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
پیش میاد .منم پارسال کربلا بودم . یکی از اقوام مادر شوهرم گفت زیارت قبول گفتم ممنون از شما هم قبول ب ...

منم همکار اقام چند روز پیش از توالت دراومد رو به رو شدیم یهو گفتم خسته نباشید😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

جاریم بنده خدا زنگ زده بود اجازه منو بگیره از شوهرم باهاشون برم ماه دیگه میرن

ای جان.  استارتر هر وقت احتمال و حرف رفتن به کربلا پیش امد حتما حتما برو 

خداوند خیلی ناز داره اگه یه بار بگی نه. دیگه این توفیق از ادم گرفته می شه و حالا حالا ها ممکنه دیگه نتونی بری 

ان شاالله شرایط جور بشه با دل خوش برید و برگردید🩷

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بالاخره منظورت این میشه که زیارتتون پر از برکت باشه براتون،بی ربط نیست بنظر من،زیاد هم بد نشده،درسته متداول نیست گفتن مبارک در مورد زیارت،بعد هم اون الان فکرش درگیر چیزای دیگه هست،۲روز دیگه هم اصلا یادش نمیاد،بعدا هم که برگشت میتونی جبران کنی و اونجور که همه میگن بگی