2777
2789
من برا شغل پیدا کردن نذر نمک حضرت فاطمه کردم هدیه ب شهید مغفوری... کاری برام پیدا نشد همچنان بیکارم. ...

چقدر کارتون قشنگ بود،نمیدونم چرا حس کردم بزودی حاجتت رو میدن🥹

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموی خودم هم شهیده سر مزارش ازش خواستم برام دعا کنه مشکلی داشتم ک گره افتاده بود توش و هیج جوره حل نمیشد و ب طور باور نکردنی ب هفته نکشید و حل شد 

در کل من از شهدا خیلی تاحالا خواسته داشتم 

برای بچه دار شدن هم گلزار شهدا اصفهان بودم گفتم دفعه بعد با بچم بیام و باردار شدم و منی ک همیشه میرفتم اونجا تو طول بارداریم نشد برم و یک روز با بچم رفتم و یادم ب حرفم افتاد 

یکبار هم برای برادرم دعا کردم با شهدا همنشین باشه تو خوابم با همون شهدا دیدمش 

در کل بخواه ازشون بخواه سلامت رو ب امام حسین برسونن و از آقا بخوان برات دعا کنه

خدا رو شکر عزیزمدخترتون کاملا خوب شدن؟

دخترم مشکوک ب بیماری سلیاک بود.شاید در ظاهر چیز خاصی نباشه اما تو باطن موضوع بری ببینی بچه ات ی عمر نباید هیچ چیزی بخوره.بره بیرون بوی نان بخوره بهش نباید بخوره.نباید خوراکی های بیرون رو بخوره.بره مدرسه،بره تولد،بره عروسی،بره رستوران همه،همه چیز میخورن اون نباید بخوره.اینا داشت منو دیوانه میکرد.

بله خداروشکر خداروشکر روزی هزار بار شکر کنم سجده کنم کمه.جواب تیکه برداری از معده امد این بیماری رو رد کردن.

چی نذرشون می کنید؟حاجتای بزرگ گرفتید ازشون؟

باورت میشه نذری نکردم فقط یه روز که خیلی دلم پر بود ،رفتم تو دستشویی و تو دلم باهاش حرف میزدم و مثل ابر بهار بیصدا اشک میریختم؛ اصلا فکر نمیکردم درست بشه؛ خداشاهده فردا درست شد! هنوز که هنوزه نفهمیدم چجوری و کی اون کار رو درست کرد

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻