2777
2789
چه جوری به توسل کردی؟ چه نذر مادی یا معنوی براش کردی؟

سردوقلوهام دکترا کامل ناامیدم کردن کاملا گفتن هیچ امیدی نیست۶ماهم بود نذر اقا ابلفضل وامام. حسین کردم گوسفند ونذر شهدا وسادات ودرراهشون کمک به خیریه هاشون هرچی ار توانم براومد نذرکردم شکرخدا الحمدالله اول خدا بعد به واسطه شهدا اهل بیت حاجتمو گرفتم و پسرام بهوواسطه ضامن اهو و اهل بیت وشهدا مثل معجزه خدابهم دادشون

من اصلا این شهید رو نمیشناسم ولی شنیدم حاجت میده چی نذری کردی اینقدر زود جواب داد ؟

من موقعی که ایشون رو واسطه قرار دادم تو اوضاع مالی افتضاحی بودیم بخاطر همون فقط تونستم نذر صلوات بگم.

۱۰۰ صلوات گفتم ۱۰ تاشو فرستادم باقیشو گذاشتم برا بعد اینکه حاجتمو گرفتم.بابام بیکار بود دوسه ماهی میشد یه هفته دیگه تو نون شبم میموندیم .نذر کردم بابام کارش اوکی بشه صلوات بفرستم صبحش زنگ زدم بابام سرکار بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا شغل پیدا کردن نذر نمک حضرت فاطمه کردم هدیه ب شهید مغفوری... کاری برام پیدا نشد همچنان بیکارم.. خیلی دلم شکست خیلی خیلی رفتم نمکا رو سر مزارشون پخش کردم و دل شکسته برگشتم

حاجت بزرگ گرفتی؟

دخترم مشکوک ب ی بیماری بود.تیکه برداری کردن.تا جواب پاتولوژی بیاد هر روز میرفتم سر مزار ها زار میزدم گریه میکردم.

من هیچ وقت سمت گلزار شهدا نمیرفتم.فقط شنیده بودم.ی روز سر درگم از ناراحتی تو خیابان ها دور دور میکردم.یکدفعه ب دلم افتاد برم سر مزار شهیدا.رفتم و اونا واسطه قرار دادم.قسمشون دادم ب لحظات سختشون.ب غربتشون.ک واسطه بشن بین من بنده و خدا.ب قول یکی از دوستان رومو زمین ننداختن و سلامتی دخترمو برگردوندن.