2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 93 پست
فقط غذاهای بودار بهش نده رب و ادویه جات و ترش و تند وبوی اسفند ...دیشب من کمی گوشت تفت دارم بوش بهش ...

ما خیلی رعایت تغذیه نداریم که خیلیم مهمه

چون من الان سر پا نیستم هرچی دلش میخواد میخوره پدرش هم اهمیتی نمیده متاسفانه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من قبل سرفه اش هم عق میزدحدود ۳ ساله این عق زدن رو دارهسرفه و الرژیش برا امسالهگاهی هم بدنش دونه ...

این مشکاه بیرون ریختن بدنش همون از الرژیش هست دوتا بچه های منم دارن بزرگ بشن احتمالا کهیر میزنن .اینم یکی از علائم الرژی هست پتوی بدون ملافه براش بده و عروسکای پولیشی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
چند شبه بهش تخم ریحان یا همون تخم شربتی با آبجوش میدم دمنوش دیگه ای ندادم چون کوچیکه نگرانم

عزیزم تیموسیپ که بالاتر گفتم حتما بده بهش

با شریت آیورا می

منم دخترم کوچیک بود بهش دادم

اگه تیموسیپ گرفتی بهم بگو بگم چجوری بدی بخوره

بچه رو الکی نبر بیمارستان عکس ریه بگیره

میدونی اون اشعه چقد واسش ضرر داره

اینا رو بده انشاالله خوب میشه

بله درسته دکتر به من گفت تا عید خیلی مواظبش باش که سرما نخوره چون ریه هاش حساسه .من تجربه پسر اولمم ...

نه خروسک نداره

ولی بدنش خیلییییییییی ضعیفه خیلی 

این مشکاه بیرون ریختن بدنش همون از الرژیش هست دوتا بچه های منم دارن بزرگ بشن احتمالا کهیر میزنن .این ...

وای چرا آخه اینطور میشن نه من آلرژی دارم به چیزی ن پدرش 

از اول هم نداشت یکی دو ساله آلرژی گرفته

ما خیلی رعایت تغذیه نداریم که خیلیم مهمهچون من الان سر پا نیستم هرچی دلش میخواد میخوره پدرش هم اهمیت ...

خوب این به ضرره بچته .من خودمو میکشم برای بچه هام بو بهشون نخوره که سرفه کنن حتی دیر مهمونی میرفتم که بوی غذاهاشون به بچم نخوره کی از بچم واجبتر .با سرفه های بچم من همش چشمام پره اشکه .جیگرم اتیش میگیره گناه دارم عزیزم پسرت خیلی رعایت کن 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
عزیزم تیموسیپ که بالاتر گفتم حتما بده بهشبا شریت آیورا میمنم دخترم کوچیک بود بهش دادماگه تیموسیپ گرف ...

عزیزم میشه بدون نسخه داد مگه؟ نگران عوارض هستم

می‌دونی چرا میگم عکس؟ چون اردیبهشت گفتم کروناس و درگیری ریه هم میده از همون موقع سرفه موند روش

بعد همون موقع من از پسرم گرفتم و ریه های من درگیر شده بود سی تی اسکن دادم ولی پسرمو‌نبردم 

وای چرا آخه اینطور میشن نه من آلرژی دارم به چیزی ن پدرش از اول هم نداشت یکی دو ساله آلرژی گرفته

به خاطر شرایط بد آب و هوایی و جوی هست .دانشمندان سرنوشت بدی متاسفانه برای بچه هاو ایندگان پیش بینی کردن الان تو کلاس پسرم چند نفر اینطوری هستن.  ما.تهران هستیم هوا خیلی آلودس

خیلی ساده بگم انگار پسر من 

الان نه ساله هست 

من چون جواب از دکترها نگرفتم طیه 3 سال درمان به حرف مادرم گوش کردم

و به بچم وقتی 5 ساله بود بجای یه مشتاق شربت بی خاصی 

یک چهارم قرص سرما خوردگی بزرگواران دادم

و  بعدش هم هر روز آب سیب و هویج رو مخلوط نه به تنهایی بده بچه بخوره 

تهیه شربت نعنا با گلابتون 

خودت بعد از یک هفته متوجه خوب شدند میشی 

آب سیب و هویج حتما دو لیوان در روز بهش بده 

و یه قرص جوونی عصرها ایران لباست 

خوب این به ضرره بچته .من خودمو میکشم برای بچه هام بو بهشون نخوره که سرفه کنن حتی دیر مهمونی میرفتم ک ...

منم همینطور خب کل دیشب بغض کردم و استرس داشتم ولی چون الان از پا افتادم نمیتونم مثلا بستنی برم از دستش بگیرم می‌ره راحت یه جا دور از چشم من میخوره به پدرش میگم نخر باز میخره میاره اینم میخوره 

نه خروسک ندارهولی بدنش خیلییییییییی ضعیفه خیلی

خیلی شانس بزرگی اوردید که خروسک نمیشه، عزیزم بادوم هم برای رشد پسرتون خوبه هم ریش، سیب گلابی .موز و کیوی خربزه و شکلات و طالبی بده حتی دکتر پسرم گفته زمانیکه سرفه هاش شدیده مرکبات هم بهش نده من خیلی رعایت میکنم

به خاطر شرایط بد آب و هوایی و جوی هست .دانشمندان سرنوشت بدی متاسفانه برای بچه هاو ایندگان پیش بینی ک ...

سمت ما خبری از آلودگی هوا نیست

ولی به چیزایی تو آسمون میزنن که خدا عالمه چیه

عزیزم میشه بدون نسخه داد مگه؟ نگران عوارض هستممی‌دونی چرا میگم عکس؟ چون اردیبهشت گفتم کروناس و درگیر ...

نه گلم با خیال راحت بهش بده بخوره

چیز خاصی نیست 

نترس عزیزم منم خیلی نسبت به بچه حساسم

همینجوری سرخود دارو نمیدم مگه گیاهی باشه و مطمئن باشم واسه سنش مناسب

الان واسه سرفه خیلی داروها ی شیمیایی هست ولی بهت توصیه نکردم چون بدون تجویز پزشک نمیشه داد

ولی هروقت پودر تیموسیپ گرفتی حتما بهم بگو بگم چجوری بدی بهش