2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه چرا خوب نمیشه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 91 پست
چی بگم😭والا بخدا دکترم رفتم خوب نشدم دارم جون میدم😓و جالبه کل خانوادمون گرفتیم حتی مهمونامونم گرفت ...

منم هی خفیف میگیرم و خوب میشه از اول پائیز تا الان ۳ مرتبه اینجوری شدم ولی پسرم شدیده

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت آسماویت هم بهش دادیویتامین و برای ریه هست

دکترم به بچه من هم بده

شما استفاده کردید؟ 

البته شربت های ویتامین نباید در دوران مریضی استفاده بشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

هروقت بچه مریض شد پیش متخصص کودکانی ببرین که فوق تخصص اون بیماری رو داشته باشه مثلا برا سرفه  فوق تخصص ریه 

برا کم خونی فوق تخصص خون

برا تب و.....فوق تخصص بیماریهای تب دار و عفونی

دوس داشتی تاپیکمو بخون 

آویشن و عناب دم کن بده برای عفونت گلو و ریه خوبه. یه قرص گیاهی هم هست محصول دینه هست شیرین بیان و ختمی داروخانه داره خوبه سرفه رو آروم میکنه. روتارین هم خیلی خوبه از داروخانه بگیر چهارتخمه هست بزن آب جوش بده بخوره

دکترم به بچه من هم بدهشما استفاده کردید؟ البته شربت های ویتامین نباید در دوران مریضی استفاده بشه

بله زمان مریضی استفاده نکنید

داروخانه میدن

بله خیلی خوبه 

بچتون باید بالای یک سال باشه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

عزیزم ما پارسال چنین وضعیتی داشتیم و بچه ام یک ماه نرفت مدرسه و از ماه آذر تا فروردین در گیر بودیم 

شما فعلا سیستم ایمنی بدنش رو قوی کن

بهش زیاد ابجوش عسل با لیمو ترش بده

سینه و پشت قفسه سینه اش رو با روغن بادام شیرین چرب کن و یه حوله یا دستمال گرم کن و قبل از خواب براش بذار

دم کرده عناب برای تسکین سرفه خوبه

اگر فکر میکنی آبریزش پشت حلق داره، جلوی سرش رو با روغن کنجد چرب کن

ان شاءالله بهتر میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من نگران ریه اش هستم نکنه کرونا باشه دوباره😥😥نه بابا ما این هفت ماه ب سرفه گذشت کلی رعایت میکنم و ...

عزیزم پسر منم ۶ سالشه ۱۵مهر مریض شد ۳ هفته طول کشید تب و گوش درد و سرفه شدید، دوباره یک هفته هست باخودم سخت مریض شدیم سرم و امپول و ....یه خورده بهتر شد۶ بود تازه من خیلی رعایت میکنم بو و غذاهای  سرخ کردنی و...دیشب دوباره تو خواب شروع کرد به سرفه شدید و گاهی بالا میاره از شدت سرفه .ولی به نظرم نبرش اسکن اشعش برای بچه زیاده ...پسرتون مثل پسر من آلرژی داره مطمئن باش دکتر پسرم گفت تا عید هر شب بهش لوراتادین بوده

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
آویشن و عناب دم کن بده برای عفونت گلو و ریه خوبه. یه قرص گیاهی هم هست محصول دینه هست شیرین بیان و خت ...

برا بچه میشه داد؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
پسر من تابستونم همین بودخودمم مبتلا شدم تو چله تابستون دو ماه درگیر بودم ۳۰ درصد ریه ام درگیر بود

الان پاییزه باید بارندگی باشه هوا تمیز بشه که متاسفانه خشک سالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️