سلام عزیزم اول از همه بیا اینجا شروع کن بشدت چندین بار سخنرانی رهایی از نگرانی دکترشاهین فرهنگ رو گوش کن بعد بقیه حرفاش چرامیگم چون میخوام اینقدر گوش کنی مغزت رها شه از استرس و اعصابنیت وقتی ناراحت انسان تصمیم گرفتن براش وحشتناک سخته
روبیکا 👇👇
ghanon_jaazb@
دومین رو روزی چند بارعین همین هی گوش کن توی #دکتر_شاهین_فرهنگ تو کانال هست یا سرچ از بالای کانال
هراتفاقی اتفاقی نیست رو گوش کن بقیه شم عالیه
اول اینکه به روش نیار دوم خودتو و با این سخنرانی های این روانشناس مجانی پرفایده آروم کن سوم اینکه یکسری کار بصورت ذکر گفتن هست
سوره ولعصر مادرم خدابیامرز بهم میگفت دست راستت بذار روی سینه بخون آرامش بگیری معجزه میکنه من چندبار میخونم
دوتا خط بیشترنیست
بعد سوره توحید معجزه کرده برام شوهرت بنظرم وقتی خواب بهتره به کف دستت ۷تا بخون به سمتش و چشماش نگاه کن بعد دستت رو مچ کن نیتت رو بگو من میگم خدایا بحق قل هووالله به هیچ زن نامحرمی حرف نزنه نخنده نگاه نکنه بعد مچمو باز میکنم کف دست رو فوت میکنم بسمتش حالا نیتهای دیگم میشه بگی
اینکارو وقتی میکردم که خونه مادرشوهرم میرفتم تو راه بسمتش هی میخوندم فوت میکردم جاری بزرگم علاقه شدیدی به بهم زدن اعصاب من داره باشوهرم بگوبخند با جان صداش میکنه و یا اسم کوچیک منی که اینقدر راحت براتون راه کارمیدم گذشته این حرفام کسی بودم که تامرز جدایی منو خانواده ش بردن یعنی عقد و اوایل زندگیم جهنم بود توطئه خواهرشوهر و جاری و...
شوهرم دهن بین اونابود
سخنرانی دکترشاهین فرهنگ یکروز معجزه زندگیم شد منونجات داد باورن سحر توی اینترنت اتفاقی پیداش کردم
بعدا شوهرم هم جذبش شد ازبس سخنرانی هاش جذاب کلی شوخی میکنه اینم خداروشکر عوض شد شوهرم اهل نگاه به نامحرم و بی نماز نیست ولی همون جاری و فامیلاش از صدتا ولگرد خیابونی سرلخت و این مدایی که شده پیراهن مردانه میپوشن باسنشون نمایش بدن و هرزگی چرخیدن شده مد برام بدتره چون به اونا خداروشکرنگاه نمیکنه، ولی اینا با شوهرم ارتباط عاطفی برقرار میکنن و عمدی کاراشون ذات خراب پدرسوخته اون جاری دیگمم میناله
یک آیه هم هست دفع مزاحم میکنه یکیش سوره فیل زیادبخون دفع فتنه کلا۴آیه
یکیشم
زیادبخون آخرش بگو فلانی شرش کنده شه
اللهم انک لایکفی منک احد ٌ و انتَ تکفی مِن کلِ احدٍ فکنی شرٌ توی کتاب گنجهای معنوی کلی دعا هست این برام معجزه بود
من میخونم به اطرافم فوت میکنم
آخرش بگو خدایا شرفلانی اگر اسم زنه رو میدونی و اسم مادرش بگو اگر اسم زنه رو میدونی مادرش نمیدونی بجای مادرش بگو حوا اینجا برای گفتن مادر باید بگی مثلا زهره بنت حوا
اگرم نمیدونی کلا بگو خدایا شرفلان زن و مثلا افراد مزاحم زندگی منو رو از سر مثلا👈 علی بن فاطمه
بن رو برای مرد و بنت رو برای زن میگن
خلاصه بگم دعا دفع شرور میکنه
من برای دوستای ناباب خواهر کوچیکم میگفتم خدایا شردوستای مزاحم خواهرمو ازشون دور کن
دعا رو زیاد بخون
ذکرایی که گفتم زیادبگو مثلا قلوهوالله وقتی میگی به نتیجه فکر نکن بگو ایمان داشته باش میشه
بحث اینجور اتفاقا که خیلی براما زنا رنج داره اول اینک بپذیری که این اتفاق افتاده بعد که ازش هیولا نساختی و گفتی کاری که شده کم کم برات حل مسئله راحت میشه چون حساسیت مانع میشه که انسان فکر کنه درست تصمیم بگیره میبینی شوهره بدترم کرد
زندگی رو نبازین به هرکسی وقتی توی مجازی میگردیم و اتفاق های مهم زندگی مون از دیگران نظرمیخوایم مردم یهو یک چیزی میگن مثلا جدایی و چرندیات نه این کاردی که به قلب آدم میخوره که جدابشیم بعدش چی میشه بعدش چکار کنم دلم تنگ میشه احساسم نابود شد رو هیچکس درک نمیکنه جز خودت
توبه ذکر استغفار رو زیاد بگو توی همین کانال استغفار ۷٠ بندی امیرالمومنین ع رو گذاشتم متن صوت تصویری
شروع کن بخوندن انسان بخاطر اجابت خواسته هاش باید توبه کنه باید پاک بشه باید بخاطر بلایی که سرش میاد اول خداروشکر کنه چون پس هرسختی آسانی قراره ازگناهی از بدی دربیاد دوم میبینی آزمایش داری میشی بگو خدایا منوببخش اگر نوع پوشس رفتار کارهایی کردم که خودم باعث شدم گناهم باعث شده این بلاسرم بیاد
همه همه همه ی ما فراموش میکنیم اولین انگشت هراتفاق بد رو سمت خودمون بگیریم بگیم خدایاببخش منو اگر گناه خودم باعث عذاب بکشم همیشه بلاها عین اون اتفاق نیست که بسر یکی بیاد میبینی بصورت یک عذاب دیگه سرآدم میاد
آخرین راه کار محبت بیش بیش بیش بیش از اندازه به همسرتون سعی کن قلبش بدست بیاری بشدت عوض شه