2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 81 پست
اصلا بعضی زن ها با عشوه میان جلو استاد دانشگاه من میگفت (میدونم خیلیا مثل همیشه مخالف میشن رسد نزنید ...

اره من شوهرم چندبار گفته میکه مثلا زنه اومده بهم میگه وای چه لباستون قشنگه چه خوشتیپ شدی، یا مثلا با ضمیر مفرد صدام میکنه و...  

شوهرم میگه اینا یعنی بیا منو ب ک ن...  

خب یکی میبینی پا نمیده ولی یکی میبینی وا میره... 

خاااک تو سرشون... به نظر من نجس تر از زن شهوتی نیست... 

حالم بهم میخوره 

موافقم من اصلا اینکه مرد مقصره یا زن مقصره نمیگم خیانت دو طرفه هست اکه اون زن نبود مرد خیانت نمیکرد ...

ولی به نظر من مرد درصد بیشتری مقصره

چون اون زن تعهدی به زندگی کسی دیگه نداره

ولی اون مرد متاهل و متعهده

وقتی اون مرد به زندگی خودش رحم نکرد

چجوری توقع داشته کسی دیگه به زندگیش رحم کنه؟؟

بعدشم برای آدم خیانتکار کاری نداره.

این زن نشد یه زن دیگه.

بالاخره کار خودش رو می کنه.

البته منکر این نمیشم که کار اون زن چقدر کثیفه.

ولی کار مرده بدتره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش میکنم اما سخته واقعا من الان حس میکنم تمام تنم کثیفه و انقد زشتم که دلم نمی‌خواد خودم نگاه کنم ...

اصلا و ابدا همچین حس نکن 

میدونی تجربهذثابت مرد هایی مه زن خوشگل بیشتر خیانت میکنن چون لایق اون زیبایی نیستن و چشم و گوششون باز میشه 

اکثرا هم با یک زن خیلی پایینتر از سطح زن خودشون خیانت میکنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو این مسائل حتی تو قران هم اول زن رو میگه بعد مرد... اگه زن قر نیاد و لاشی نباشه مرد اگه خودش نخوا ...

نه عزیز من خودت رو گول نزن 

کسی تو جلد کسی نمیره تا وقتی خودش نخواد

هر کسی خیانت می کنه در درجه‌ی اول خودش مقصره

چون متوجه نبوده که یه تعهدی به زندگیش داره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

این چیزا فقط ایمان ربط نداره انسانیت هم داشته باشن کافیه میفهمن غلطه حالا مثلا زن بره بیرون خوشتیپ ت ...

خیانت هیچ توجیهی نداره منم میدونم. 

اما میگم اولش همیشه زنه ست که بااین کارا میگه من اهلش هستم. 

وگرنه که خیانت قابل بخشش نیست فقط باید تف بندازی تو صورت طرف و بری

تلاش میکنم اما سخته واقعا من الان حس میکنم تمام تنم کثیفه و انقد زشتم که دلم نمی‌خواد خودم نگاه کنم ...

فراموش نمیشه اگه قرار بود اشتباهاتمونو فراموش کنیم که رشد نمیکردیم. پاشو به خودت برس گور‌بابای شوهری که دلش برام نسوزه.... اینهمه مرد موجه تو دنیا هست . سر راهت قرار میگیرن طوری لذت میبری از زندگی که این ادم یادت نمیوفته! پاشو ارایش کن برقص و از خدا تشکر کن این ادم سمی از زندگیت حذف شده دختر

الان غریزه جنسی زنها بیشتره اکثرابعضی ها دیگه انقدر اشغالن میخوان فقط بدن متاهل مجرد فرقی نداره واسش ...

جالبه همیشه می‌گفت من از خیانت بدم میاد یروز بفهمم اینکار کردی سرت میبرم😂

ولی به نظر من مرد درصد بیشتری مقصرهچون اون زن تعهدی به زندگی کسی دیگه ندارهولی اون مرد متاهل و متعهد ...

به نظرتون اخترام میزارم 

قرار نیست حتما تعهد رسمی باشه 

بین انسان ها و آدم ها باید تعهد انسانیت باشه اون مرد و زن هر دو مقصرن زمانی تقصیر مرد بیشتر می‌شد که زنه بعد فهمیدن تاهلرولش می‌کرد وقتی نکرد به نظرم هدف هر زه مشخص بود 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دقیقا برادرشوهر من وقتی نامزد بود رسمی )،عقد رسمی هنوز قبل عروسی خیانت کرد و اومد کفت من اینو نمیخوا ...

دقیقا

نمونه های زیادی هست

زندگی ای که از اول با کثافت شروع بشه معلومه در ادامه به شکل خواهد بود

من باشم طلاق نمیگیرم تا اون زنه بیشتر بسوزه...بزار حداقل یک سال بیشتر اسمت بمونه شناسنامه شوهرت..مگه ...

اونا همین الانشم باهمن من نمیتونم کاری کنم و موندن بیشتر خودم اذیت می‌کنه فقط میتونم بسپارمشون به خدا به حد کافی عمرم پای این اشغال گذاشتم

چندین سال انقد عذابم میداد من ساده هم میگفتم هر دو بچه آیم و جوونیم تجربه نداره و درست میشه دیگ نگو ...

خدا بزرگه خودش همه چیو دیده و میبینه همه چی رو بسپار ب خودش و حرص خوردنو رها کن و دیگ بهشون فکر نکن اونوقته ک بیفتی رو دور خوش شانسی و موفقیت این حرص و فکرا انرژی منفی تو زیاد میکنه و نتیجه عکس میگیریا

اره من شوهرم چندبار گفته میکه مثلا زنه اومده بهم میگه وای چه لباستون قشنگه چه خوشتیپ شدی، یا مثلا با ...

ما دیروز رفتیم رستوران ماهی خوب 

بعد تو صف موندیم چون خیلی شلوغ بود ،خانم هایی که اونجا کار میکرد اومد سمت ما. ،من و شوهرم و دخترم و خواهر م و شوهرش بودیم ،همه ما زن ها رو ول کرد کنار هم بودیم با عشوه هرکی و لبخند اومده میگه آقای فلاننیییییی (اخرشم کشید )میشه یک خواهششش کنم یک پیرمرد عست جلوتر از شما میشه قبل شما نوبت اون بشه بعد شمااااا 

من فوری گفتم نه نمیشه بچه کوچیک همراهتون و کار داریم 

شوهرم گفت من میخواستم قبول کنم تو خوب مردی گفتی نه 

شوهر من داشت به این عشوه جواب مثبت میداد 

خوب اون به اصطلاح همسرتون ثابت کرد لیاقت زن خوب ندارهباید بره زن خراب و زناکار بگیرهشوهر بی غیرت اون ...

اونا در حال جدایی بودن انگار که زنش با شوهر من آشنا شده بود الآنم جدا شدن انگار