2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 81 پست
من جات بودم داغ رو دلش میزاشتمو طلاق نمیگرفتم با موندنم اذیتش میکردم.... و اینکه اینجا کلا حامی زنای ...

من الان دو سال طرف ندیدم فقط من اذیت میشم و عمرم می‌ره اونا راحت باهم میرن و میان فوقش صیغه می‌کنه من فک میکردم خیانتش در حد چت بوده که بازم تصمیمم طلاق بود نمی‌دونستم کثافط تر از این حرفاست 

آره عزیزم هر دو خرابن اگه زن به زن رحم کنه خیانت اتفاق نمی افته

تو این مسائل حتی تو قران هم اول زن رو میگه بعد مرد... اگه زن قر نیاد و لاشی نباشه مرد اگه خودش نخوا ...

همه تومسجد خدا پرستن مهم اینه پیش همین زنا بقول خودت قر دار مث ادم باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه احساس موفقیت، جذابیت و قدرت هم میکنن که حتما از همسر اول بهتر بودن که مرد متاهل انتخاب شون کرده!

در حالی که اون فقط یه مرد لاشی هست و تو یه دختر خونه خراب کنی که حاضری بابت پول، نیاز عاطفی و جنسیت تن به هر کثافتی بدی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو این مسائل حتی تو قران هم اول زن رو میگه بعد مرد... اگه زن قر نیاد و لاشی نباشه مرد اگه خودش نخوا ...

دقیقا رحمت بهت

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
به نظر من هیچوقت خوشبخت نمیشنشاید از ظاهر جوری به نظر برسه که انگار خوشبختنولی در باطن اینجوری نیستچ ...

دقیقا 

برادرشوهر من وقتی نامزد بود رسمی )،عقد رسمی 

هنوز قبل عروسی خیانت کرد و اومد کفت من اینو نمیخوام اینو میخوام (بخدا نامزدش صدبرابر این زنش خوشگل بود چشم رنگی اجزای صورت همه خوش فرم وضع پدرانش خوب پولدار )خلاصه 

طلاق داد و اینو گرفت مه الان زنشه 

۱۵سال بچه دار نشدن دوبار ورشکست شد اهرش آی وی اف مردن ۱۵سال تا پای طلاق دعوا رفتن این زنه میزنتش (کتک میزنه برادرشوهرمو)

سر ۱۵سال بچه دار نشدن و دعوا هاشون  یکبار زنش گفت من میدونم آه سیما(نامزد سابق)نمیزاره ،آه اون گرفته مارو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من الان دو سال طرف ندیدم فقط من اذیت میشم و عمرم می‌ره اونا راحت باهم میرن و میان فوقش صیغه می‌کنه م ...

منم خیلی زیاد زجر کشیدم ان شالله هزار برابرش رو هم اون زن کثیف پس بده هم شوهرم از تن و بدنش که دیگ وقت نکنه فکر کنه ب این کارا دردی کشیدم که نپرس

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
من الان دو سال طرف ندیدم فقط من اذیت میشم و عمرم می‌ره اونا راحت باهم میرن و میان فوقش صیغه می‌کنه م ...

مهریتو ازش بگیر پدرشو در بیار

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
همه تومسجد خدا پرستن مهم اینه پیش همین زنا بقول خودت قر دار مث ادم باشن

خب همه که یه درجه از ایمان ندارن. بالاخره هرکس با توجه به ایمانش مقاومت میکنه یکی کمتر یکی بیشتر... 

اما اون زن با علم و اگاهی و کرم میاد جلو هیچ توجیهی نداره

این مردها اخر میفهمن زن پاک خودشونو ازدست دادن عجب غلطی کردن وقتی میفهمن دیگه دیره

بار کج ب منزل نمیرسه برسه هم له و لوه میرسه آدمی ک ب خاطر یکی دیگ میزنه زیر همه چی و میره همون بهتر ...

چندین سال انقد عذابم میداد من ساده هم میگفتم هر دو بچه آیم و جوونیم تجربه نداره و درست میشه دیگ نگو زیر سرش بلند شده بود اذیتم میکرد که خودم بزارم برم

اصلا بعضی زن ها با عشوه میان جلو 

استاد دانشگاه من میگفت (میدونم خیلیا مثل همیشه مخالف میشن رسد نزنید اگه مخالفید )میگفت چراغ سبز رو اول زن نشون میده بعد مرد میاد جلو 

میگفت لایک فالوو کردن نگاه زیرزیرکی لبخند نگاهذکردن طرز حرف زدن آرایش و پوشش همون چراغ سبز اول به مرد هستن

میگفت من مرد هستم کلی دانشجو دختر دارم و میبینم کیا راحت چراغ سبز نشون میدن بهم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به نظر من هیچوقت خوشبخت نمیشنشاید از ظاهر جوری به نظر برسه که انگار خوشبختنولی در باطن اینجوری نیستچ ...

امیدوارم من فقط منتظرم جواب پس بدن اگه خیلی راحت بهم میگفت یکی هست خودم میرفتم اما این بیشرف با آبروم و غرورم بازی کرد 

خب همه که یه درجه از ایمان ندارن. بالاخره هرکس با توجه به ایمانش مقاومت میکنه یکی کمتر یکی بیشتر... ...

این چیزا فقط ایمان ربط نداره انسانیت هم داشته باشن کافیه میفهمن غلطه 

حالا مثلا زن بره بیرون خوشتیپ تر و بهتر از شوهر ببینه کسی قبول میکنه تقصیر اون پسره اس و زن بیگناه چرا چون پسره خوش زبون و خوشگل و خوشتیپ بوده !؟؟؟نه !! 

بهتره بهانه نذاریم جلو مردا ادم خوب و درست ادم ذات درست هیچ وقت همچین خبطی نمیکنه حتی اگه بره تو کاباره !!! 

ادم خوش ذات همچین اشتباهی کرد اون ذات درست زود برش می‌گردونه تو راه درست نه ک بیاد بخاطر یه هرزه زنشو طلاق بده در کل هر کس عقیده ای داره نظر شمام. محترمه 

یه حرفی میگم عمیق بهش فک کن!روز اولی که اون زن اومده پیش شوهرت ،همون روز، مهر تو ، تو دلش نبوده که ب ...

تلاش میکنم اما سخته واقعا من الان حس میکنم تمام تنم کثیفه و انقد زشتم که دلم نمی‌خواد خودم نگاه کنم حالم از همه چی به هم میخوره ...فراموش کردن سخته

امیدوارم من فقط منتظرم جواب پس بدن اگه خیلی راحت بهم میگفت یکی هست خودم میرفتم اما این بیشرف با آبرو ...

غلط می‌کرد 

اون یکی بخوره تو سرش 

موقع جدا شدن بهشون بگو من نه بهت بد دعا می‌کنم نه دعای خوب فقط از خدا میخوام عین خودتون رو سر راهتون بزاره حالت حال الان من شه